"Niin monta ideaa! Minkä niistä valitsen?"
"Onko ideani ihan hullu, perheeni mielestä on, en saa tukea mistään!"
"En jaksa enää, nyt sinne Prisman kassalle!"
"Olen haaveillut yrittäjyydestä jo vuosia, mutta..."
Kuka minä olen mitään sanomaan (*kaivautuu kuoppaan*)
 

ANNA MINÄ AUTAN!

 

 

Yrittäjyys ei ole heikkohermoisten laji. Se voi olla hyvin yksinäistä, epävarmaa, kuluttavaa ja päässä tapahtuvaa. Yrittäjyys voi olla myös sydämestä kumpuavaa, vapauttavaa ja luovaa. Se voi viedä vararikon partaalle tai tehdä elämäsi rikkaammaksi kuin olisit ikinä voinut kuvitella. Yleensä se on näiden kahden ääripäiden vuorottelua eikä ole ketään, jolta voisi sitä vuorotteluvapaata anoa... 

Been there, done that yli kymmenen vuotta. Olen multipassionate multihullu ideapankki, joka on keksinyt pyörän uudestaan noin kerran vuodessa. Kun yrittäjyys tulee korvista, olen mennyt ravintolaan töihin (ei ole Prismaa lähellä.) Tekee hyvää vaihtaa maisemaa ja olla välillä tiimin jäsen! Yrittäjyydessä on kaikki sallittua, joten ethän jämähdä mihinkään tiettyyn rooliin vaan levitä siipesi ja kokeile kaikkea!

Mood follows action - et voi tietää mikä sinulle sopii, ellet tee sitä ensin! Anna itsesi yllättyä!

Minulla on vankka usko intuitioni ääneen, käsittämätön luotto johdatukseen ja elämän syklisyyteen ja olen näiden supervoimieni avulla elänyt elämäni taianomaisimmat vuodet yrittäjänä. Minun on helppo uskoa myös sinuun, sillä tiedän, että sinulla on annettavaa ja taitoja, joita maailma kaipaa - muuten et istuisi siinä lukemassa tätä tekstiä. Mitä suurempi haave, sen suurempi vastustus. Mitä mahtavampi persoona, sen kivuliaammat uskomukset osaamattomuudesta ja arvottomuudesta. Kuuntelen kaikkia ideoitasi ja pelkojasi, mutta olen myös rehellinen ja sanon suoraan, jos kuuntelen enemmän egoasi kuin sinua.

Olen idearikas innostaja, joka auttaa sinut näkemään mahdollisuuksia.

Olen empaattinen kuuntelija, joka ymmärtää tunteitasi.

Olen rehellinen egon hiljentäjä ja kaivan intuitiosi äänen kuuluville.

Olen järjen ääni, joka haastaa ja sitouttaa sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Älä jää yksin ajatuskelasi tai apatiasi kanssa. 

Mottoni on: Clear is kind, unclear is unkind.

 

Varaa tunti tai coaching paketti ja autan saamaan mielesi kirkkaammaksi @ease tyyliin - stressivapaasti ja hauskaa pitäen!

 

Coaching Kajabissa

 

KÄTEVÄÄ: Ei aikaasi haaskaavaa viestittelyä, osta valitsemasi coaching ja varaa aikasi heti! Saat vahvistuksen varaamastasi ajasta meiliisi ja  muistutuksen 15 minuuttia ennen aikaamme. Ajan peruminen on myös helppoa. Tule sisään sivustoni LOGIN kohdasta meiliosoitteellasi ja salasanalla, jonka loit oston yhteydessä. Tulet kirjastoosi, josta löydät palvelun. Klikkaa sitä ja peru aikasi. Sitten voit varata uuden ajan.

HELPPOA: Painat yhdestä napista ja olet livessä! Ei hankalia Zoomiin tai Teamsiin kirjautumisia ja linkkejä. Kaikki on sivuillani, salasanasi takana. 

AINA MUISTISSA: Minkä kirjan se Tara mainitsikaan? Mikä se hyvä lause oli, joka pitäisi laittaa nettisivuilleni? Kirjoitan muistiinpanot ja laitan linkit kaikista käsittelemistämme asioista sessiosi sivulle. Myös videotallenne löytyy täältä, voit katsoa sen Kajabin sivuilta omasta kirjastostasi aina kun haluat.

HUOM! Vaikka Kajabilla on toimiva app, live toimii vain läppärillä tai koneella.

 

KENELLE PALVELUNI SOPIVAT?

 

 

Yrittäjiksi tai kirjailijoiksi haluaville ja siihen tukea ja neuvoja hakeville 

 

Ideoita kaipaaville, hetkellisesti jumissa oleville yrittäjille

 

Multipassionate tyypeille, jotka kaipaavat selkeyttä tekemiseen

 

Unelmoijille, jotka kaipaavat maskuliinista otetta tekemiseen

 

Yksinyrittäjille, jotka haluavat purkaa tuntojaan ja pelkojaan sekä riemuita onnistumisistaan
 

TUNTIHINTA 95€ (sis alv)

 

Tunnin livesessio Kajabissa. 

Tämä sopii sinulle, jos sinulla on tunnissa ratkaistava päänsärky. Haluat kuuntelijaa tai neuvoja tiettyyn solmutilanteeseen, haluat apua kirjoittamiseen tai verkkokurssin tai kirjan jäsentelyyn. Mietitkö seuraavaa askelta tai haluatko purkaa tunteitasi ja saada ymmärrystä ja kannustusta?

MAKSA JA VARAA COACHING TÄSTÄ

KOLME x TUNNIN SESSIO 255€ (sis alv)

 
15 % alennusta pakettihintana

 

Kolme yhden tunnin livesessiota Kajabissa.

Tämä sopii sinulle, jos olet aloittamassa jotain uutta ja haluat pallotella ideoita ja hintoja ja tekstejä ja asiakaskuntasi tarpeita ja tunteitasi häpeästä innokkuuteen. Tai sinulle, joka tarvitset jämäkkyyttäni laatiessasi toimintasuunnitelmaa, jotta saat vihdoin tehtyä sen mikä on odottanut jo aivan liian kauan. Tai sinulle, joka tiedät, että jokaisella ammattilaisella on coach, sillä coachin avulla pääset parempiin tuloksiin, oletpa tekemässä mitä vain!

Osta pakettisi linkin kautta ja pääset varaamaan heti ensimmäistä ja vaikka jo toistakin aikaasi! 

HUOM! Paketit on käytettävä 90 päivän sisällä ostamisesta.

MAKSA JA VARAA COACHING TÄSTÄ

KUUSI x TUNNIN SESSIO 480€ (sis alv)

 
25 % alennusta pakettihintana

 

Kuusi yhden tunnin livesessiota Kajabissa.

Tämä sopii sinulle, jos kaipaat pitkäaikaista, viikottaista tukea isomman projektin parissa. Projekti voi olla uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus tai uuden identiteettisi lanseeraus! Mikä vain uusi ja jännittävä, joka aiheuttaa pelkojen ja uskomusten kanssa kamppailua. Olen empathy in action - autan sinua voittamaan pelkosi ja näkemään mahdollisuutesi!

Osta pakettisi linkin kautta ja pääset varaamaan heti ensimmäistä ja vaikka jo toistakin aikaasi! 

HUOM! Paketit on käytettävä 90 päivän sisällä ostamisesta.

MAKSA JA VARAA COACHING TÄSTÄ
 
Kun olet ostanut paketin, pääset heti varaamaan aikaasi!

 

Mitä sitten tapahtuu?

 

Kun varaamasi aika on, tulet sivuilleni taralange.fi. Sivujeni oikeassa yläkulmassa on LOGIN. Tule sisään Kajabiin salasanoillasi ja pääset kirjastoon, jossa on kaikki minulta ostamasi tuotteet. Klikkaa ostamasi @ease Coaching  kohdalle. Sivun oikessa yläkulmassa lukee GO LIVE! Paina sitä ja sitten aloitetaan!

Jos tämä kuulostaa vaikealta, ei hätää, voimme sopia ajasta tai ajoista myös puhelimitse ja voin käydä lisäämässä ne Kajabiin manuaalisesti. Tai jos et halua näyttää naamaasi livessä (kaikilla meillä on niitä päiviä) tai haluat puhua kävelylenkilläsi, niin hoidetaan homma puhelimitse. Kaikki käy!

 

@ease Coaching 

 

Ease tarkoittaa keveyttä, helppoutta, huolettomuutta ja vaivattomuutta.

 

Sitä kiitos kaikille yrittäjille lisää!

 

Matalan kynnyksen ihmeitä

 

"Taralla on ainutlaatuinen lahja kohdata ihminen ja nähdä sinun potentiaali! Sain valmennuksesta ammattitaitoista näkemystä ja ohjausta (hyvien naurujen lisäksi) mm. nettisivujen ja liikeideani hiomisen suhteen.

@ease coaching täyttää lupaukset jokaisella tasolla: matalan kynnyksen, selkeä kommunikaatio Taran kanssa ja helppokäyttöinen digitaalinen alusta tapaamiseen ja materiaalien jakoon. Yksikin tunti Taran parissa tekee ihmeitä!"

Suvi Asamoa, GoodWitch - musiikkia sielusta ja sydämestä

Innostu uudestaan yrityksestäsi

 

"Jos etsit todella innostavaa, inspiroivaa ja syvää ymmärrystä omaavaa yrityscoachia, valitse Tara, sillä hän on huikea! Taran älyttömän laaja tietotaito, nokkelat oivallukset ja hyvä näkemys asioihin ovat kultaakin arvokkaammat ja antavat hyvää perspektiiviä yrityksesi kehittämiseen.

Taran kanssa on helppo jutella ja hänen elämää täynnä oleva innostus tarttuu. Kun olet Taran opissa, innostut itsekin uudestaan omasta yrityksestäsi ja haluat menestyä!"

Maija Vastamäki, Kuura Essentials - Aromatherapy made easy