Ääh, en osaa kirjoittaa!
Inhoan markkinointia!
Ei mulla ole aikaa kirjoittaa mitään asiakaskirjeitä.
Kurssi on tehty, mutta nyt pitäisi kirjoittaa myyntisivu (*kaivautuu kuoppaan*)
 

ANNA MINÄ AUTAN!

 

Miten helppoa onkaan kehua ja kirjoittaa myyntisivu jonkun muun tuotteesta, mutta kun kyse on "omasta vauvasta", joku ihme voima imaisee persoonallisuutemme ja kirjoitamme kuin jäykkä ja huumorintaidoton robotti!

Se lamaannuttava häpeä, kun pitäisi kirjoittaa verkkosivujen Minusta -sivua? Mistä löytyisi se "sisäinen amerikkalainen", joka osaisi rehellisesti ja terveellä ylpeydellä kertoa omista saavutuksista ja osaamisesta?

Kirjoittamistaito on erityinen taito, joka vaatii säännöllistä harjoittelua ja kärsivällisyyttä.

Se vaatii tunnetaitoja. On osattava astua lukijan saappaisiin ja nähtävä heidän sydämeensä.

Se vaatii rohkeutta. On uskallettava astua epämukavuusalueelle ja kirjoittaa sitä, mitä sielusta kumpuaa.

Jäykkä ja ylhäältä erinomaisuudesta käsin kirjoitettu teksti ärsyttää ja syystäkin. Euronkuvat silmissä ja myynti mielessä kirjoitettu teksti ei pure kehenkään.  Sielukas ja tunteisiin vetoava, samaistuttava ja viihdyttävä teksti tekee asiakkaistasi sitoutuneita kantiksia! (Siksi AI ei pelota minua pätkääkään, voi haukotus niitä tekstejä!)

Missioni on auttaa yrittäjiä saamaan viestinsä ulos maailmaan! Maailma tarvitsee loistavia tuotteita ja loistavia osaajia! Jos kirjoittaminen ei suju, eikä sinulla ole aikaa sitä opiskella ja harjoitella, ota apua vastaan! 

Ota yhteyttä ja tehdään hommat @ease tyyliin - stressivapaasti ja hauskaa pitäen!

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Tarinankerronnan 

VOIMA

 

Mieleenpainuva: Tarinat ovat helpommin muistettavia kuin faktat tai tilastot, ja niitä on helpompi kertoa eteenpäin. Hyvät tarinat jäävät mieleen ja parhaat niistä säilyvät sydämessä.

Tunnistettava: Samaistuttava tarina antaa tunteen yhteydestä. Samaistuttava tarina palauttaa muistoja mieleen, se naurattaa, herkistää ja herättää luottamusta – minua ymmärretään eikä minua tuomita.

Kiinnostava: Hyvin kerrottu tarina vangitsee ja estää viestejäsi päätymästä roskakoriin. Haluathan, että yrityksesi viestintää luetaan ja jopa odotetaan?

Aito: Tarina auttaa välittämään tuotteen tai palvelun aitouden henkilökohtaisesta näkökulmasta tai kokemuksesta. Se osoittaa hyödyt ja arvon tavalla, joka tuntuu uskottavalta ja vakuuttavalta.

 

KENELLE PALVELUNI SOPIVAT?

Toivottavasti olen verkkosivujeni visuaalisella ilmeellä jo osannut vastata tähän kysymykseen, mutta clear is kind!

OSAAN kirjoittaa tarinoiden, dramaattisesti, huumorilla, tunteella, sielulla, kehuen, innostaen ja myös rauhoittaen.

EN OSAA (enkä halua) kirjoittaa virallista, asiantuntija-lähdeviite-vakavaa tekstiä.

 

Onko yritykselläsi 

TUOTE? 

 

Osaan kirjoittaa sata tarinaa yrityksesi tuotteesta - sen synnystä, arvoista, onnistumisista, mokista, hyödyistä, käyttötarkoituksista, asiakaskokemuksista, vinkeistä ja nikseistä ja kaikesta olennaisesta tuotteen ympärillä, joka hyödyttää asiakastasi.

Onko yrityksesi 

SINÄ? 

 

Haastattelen sinua ja kirjoitan tarinasi "Minusta" sivuillesi niin, että löydät oman asiakaskuntasi. Näen asioita, mitä et näe ja autan tuomaan persoonasi ja palvelusi rehellisesti ja kiinnostavasti esille myös sanoin. Saat hämmästyä, kun luet miten upea, osaava ja pätevä työssäsi oletkaan.

ASIAKASKIRJEET

 

Sanotaan, ettei sinulla edes ole yritystä, ellei sinulla ole sähköpostilistaa. Listallasi olevia asiakkaitasi pitäisi vaalia enemmän kuin sometilien seuraajia. Pidän hyvää huolta potentiaalisista asiakkaistasi tai superfaneistasi kirjoittamalla yrityksellesi asiakaskirjeitä, jotka tarjoavat asiakkaillesi muutakin kuin vain osta, osta, osta- tykitystä. 

MYYNTISIVUT JA KAMPANJAT

 

Mihin kohtaan pitää osua, että asiakas luottaa yritykseesi ja ostaa? Ymmärrykseni tunteista ja tarpeista on kullanarvoista, kun halutaan löytää dream client ja tehostaa myyntiä. Anna sisäisen amerikkalaiseni suunnitella ja kirjoittaa tuotteellesi tai palvelullesi mitä loistavin, rehellisin ja vakuuttavin myyntisivu tai markkinointikampanja!

 

@ease Copywriting -

 

lepoa ja vaivattomuutta sinulle, aina höysteellä kannustusta ja innostusta yrittäjyyteesi!

 

Ota yhteyttä niin jutellaan!

Mitä tämä lysti kustantaa?

 

Ota yhteyttä, niin kartoitan paljonko minulla menisi aikaa saada valmis työ sinulle. Teen miellelläni myös pidempiaikaisia projekteja, esim. uutiskirjeiden lähettämistä 3kk / 6kk tai pidemmän ajan.

Saat tilaamasi työt hyvin pian, joka on mahtavaa silloin, kun deadline paukkuu ja runosuoni ei kuki!

Saat aina lukea ensimmäisen draftin ja pyytää vielä muutoksia. Osaan 12 kirjan jälkeen ottaa kritiikkiä ja parannusehdotuksia vastaan mestarin tavoin. Tavoitteenahan on loistava lopputuote! 100% tyytyväisyytakuu.

Ota yhteyttä niin jutellaan!