Haluatko olla vapaampi ja tehdä töitä missä tahansa?
Haluatko tarjota palvelujasi ympäri maailmaa ja markkinoida niitä sujuvasti?
Haluatko kaikki toiminnot saman helppokäyttöisen verkkoalustan alle?
Haluatko saman verkkoalustan kuin ihailemillasi yrittäjillä ja maailmankuuluilla valmentajilla?
 

SE ON KAJABI!

 

Vähän naurattaa kirjoittaa tätä, sillä pyristelin itsekin vuosia verkkoyrittäjyyttä vastaan. "Haluan nähdä asiakkaani ja tuntea heidän energiansa", intin kivenkovaan ja painoin aivan järjettömän määrän duunia. Kiitos koronan, oli PAKKO siirtyä verkkoyrittäjäksi. 

"En tajua tekniikasta mitään."
"Tekniikka vihaa mua."
"En ikinä osaisi tehdä mitään nettisivuja."

Nämä lauseet tulivat minun suustani, ennen kuin päätin antaa uskomuksilleni kyytiä. Kun alan opiskella jotain uutta, olen kuin dog with a bone. Kävin läpi kaikki parhaimmiksi kehutut verkkokurssialustat ja vertailin muutamia jatkoon päässeitä kuukauden ajan. Ei ole Kajabin voittanutta!

Helmikuussa 2022 aloin rakentaa ensimmäisiä hiton hienoja verkkosivujani ja maaliskuussa alkavaa ensimmäistä verkossa olevaa LOVEJOY-yhteisöäni. Yhteisöön lähti mukaan yli 160 naista, myös Amerikasta, Englannista ja Euroopasta. 

Energian voi todellakin tuntea myös verkossa, kun uskallat olla oma aito itsesi! Kajabi toimi loistavasti ja yhteisön keskustelualustaksi valitsin Circlen, jonka kanssa voin myös auttaa. Tein töitä matkoillani Portugalissa, Englannissa, Kroatiassa ja Thaimaassa. Kaikki, toistan, kaikki ennakkoluuloni kumottiin ja kaikki verkkoyrittäjyyden ilot osoittautuivat olevan totta. Kirsikkana kakun päällä, liikevaihtoni kasvoi vuodesta 2021 lähes 70 % ja tilikauden voitto lähes 60 %! Vähemmän työtä mutta enemmän tuloja, se on @ease ytimeltään! 

Vuoden aikana kasvoin todelliseksi Kajabi- neroksi, sillä rakastan näperrellä ja askarrella Kajabin parissa.

Omasta onnistumisestani innostuneena olen paasannut kaikille yrittäjille Kajabin luomista mahdollisuuksista. 

Jos minä osaan, niin kuka vain osaa! 

 

Epäiletkö vielä omia kykyjäsi? Mihin kaikkeen Kajabi taipuu ja toimisiko se juuri sinun yrityksesi tarpeisiin?

Voit varata minulta tunnin @ease Coaching ajan ja osaan varmasti vastata kaikkiin kysymyksiisi ja antaa rehellisen suositukseni. 

Rakastan luoda verkkosivuja ja auttaa asiakkaitani alkuun Kajabin kanssa. Jatkan myös asiakkaitteni kanssa mielelläni töitä Kajabi tukena, eli järjestelen ja linkittelen ja lisään kuvia ja myyntisivuja ja pidän nettisivusi ajan tasalla ja asiakkaitasi palvelevina, jos niin haluat.

Ota yhteyttä ja tehdään sinulle toimivat Kajabi-sivut @ease tyyliin - stressivapaasti ja hauskaa pitäen!

 

Haluatko kokeilla Kajabia ilmaiseksi kuukauden ajan? 

 

(Normaali maksuton koejakso on kaksi viikkoa.) 

Klikkaa alla olevaa linkkiä, ja pääset heti Kajabiin syöttämällä salasanan. Kajabi pyytää jo nyt korttitietojasi, jos haluat jatkaa sen käyttöä kuukauden jälkeen. Jos et halua jatkaa Kajabin käyttöä 30 päivän jälkeen, voit yhdellä klikkauksella peruuttaa tilisi. Easy!

JOS JATKAT KAJABIA tämän antamani linkin kautta (affilate-linkki) niin saat KOLMEN TUNNIN KAJABI CREATOR HENKILÖKOHTAISEN SESSION KANSSANI SILLOIN KUN SINULLE SOPII (arvo 270€) 

Ota minuun yhteyttä ja sovitaan aika - tehdään sinusta menestyvä verkkoyrittäjä!

Kokeile tästä Kajabia kuukauden ajan ilmaiseksi ja INNOSTU!

Kajabissa on KAIKKI, ja se on todella helppokäyttöinen, intuitiivinen ja yhteisöllinen.  

 

Kajabi sisältää nämä ja paljon muuta! 

 • upean visuaaliset kotisivut valmiiksi tehdyillä alustoilla, joita on helppo muuttaa näköiseksesi
 • sisällöntuotantokanavat (blogi ja podcast)
 • sähköpostit asiakaskirjeesi tilaajille
 • verkkokurssialustan
 • laskeutumissivut
 • valmiit myyntisivupohjat verkkokursseillesi
 • Stripe ja PayPal kassajärjestelmän
 • osamaksujärjestelyn
 • coachingin omalla live-toiminnalla (et tarvitse erikseen Zoomia)
 • ajanvarausjärjestelmän
 • uutuutena yhteisöt
 • mobiilisovelluksen iPhonelle ja Androidille
 

Kajabilla tallennat myös videot ilman erillistä palvelua. 

Verkkokurssien tekeminen ei voisi olla helpompaa!

Haluatko että minä teen sivusi?

 

Jos haluat juuri minut tekemään nettisivusi, olen imarreltu. Minusta nettisivujen teko on kuin kirjan kirjoittamista sinusta, osaamisestasi ja palveluistasi. Ja saan käyttää kuviakin! Minusta on tärkeää, että sivusi edustavat sinua täydellisesti, koska haluan, että löydät sivujesi kautta unelma-asiakkaasi.

On käynyt myös selväksi, että olen kannustavin ja idearikkain personal valmentajasi sen kuukauden ajan kun sivujasi teen. Innostan sinua uuteen alkuun, näen mahdollisuutesi ja ehdotan sinulle sopivia ratkaisuja kajabin käyttöön.

Mitä tarvitsen sinulta:

- Kuvia sivuillesi (ammattikuvaajat rocks, mutta voit aivan hyvin aloittaa kännykkäkuvillakin.)

- Tekstit sinusta tai palveluistasi (tai ota VIP-paketti ja kirjoitan myös ne puolestasi.)

- Ostat domain-nimesi ja maksat valitsemasi Kajabin kuukausi- tai vuosimaksun.

- Rehellisyyttä vaatia minua viilaamaan sivuja, niin että olet 100% tyytyväinen kun homma on tehty. 

Sinun menestyksesi on minun menestykseni!

Kun ostat paketin ja otat Kajabin käyttöösi minun affiliate-linkin kautta, saat halutessasi myös KOLMEN TUNNIN henkilökohtaisen käyttöönotto opetuksen. Ensimmäinen kuukausi Kajabissa on linkkini kautta ilmainen ja jos sinulla on materiaali valmiina ja tähdet ovat kohdillaan, teen sivusi kuukaudessa, no problem!  

Kaikkiin paketteihin kuuluu myös halutessasi uusi LOGO ja FAVICON.

Laskutan puolet hinnasta kun aloitan työn ja loput, kun työ on valmis.

HUOM! Alla olevat edulliset hinnat ovat voimassa VAIN kun otat Kajabin minun affiliate-linkin kautta. 

 

TÄLLÄ HETKELLÄ OLEN FULLY BOOKED 2023 VUODEN LOPPUUN ASTI.

OTAN VARAUKSIA VUODELLE 2024, SOITA NIIN JUTELLAAN!

 

 

Kajabin nettisivut BASIC

 

Olet aloitteleva yrittäjä ja tarvitset yksinkertaiset sivut, joilla aloitat urasi. Sillä aikaa kun minä luon sivujasi, voit opiskella Kajabin käyttöä itsenäisesti Kajabin mahtavilla Help Center videoilla. Kun sivut ovat CHECK, olet valmis luomaan lead magnettia ja keräämään asiakaskirjeen tilaajia. Siinä sivussa valmistuu jo verkkokurssikin!

 

HINTA: 1450€ plus alv

 

Kajabin nettisivut PRO

 

Olet jo yrittäjä ja sinulla on monipuolisia palveluita ja hyvä visio siitä, millaiset sivut haluat. Luon sivusi täydellisen käyttövalmiiksi, saat halutessasi myös kustomoidun coaching-palvelun ja blogin. Hoidan domainin siirron sekä mahdolliset asiakaskirjeiden tilaajien siirron vanhoilta sivuiltasi. Suunnitellaan toimiva lead magnet, laitan senkin kuntoon ja olet matkallasi!

 

HINTA: 1950€ plus alv

 

Kajabin nettisivut VIP

 

Olet jo kokenut yrittäjä. Sinulla on paljon eri palveluita ja osaamisalueita, eikä hätää, Kajabiin mahtuvat ne kaikki (katso näitä minun sivujani!) Luon sivusi täydellisen käyttövalmiiksi. Hoidan domainin siirron sekä mahdolliset asiakaskirjeiden tilaajien siirron vanhoilta sivuiltasi. Suunnitellaan toimiva lead magnet, laitan sen kuntoon ja olet matkallasi! Tämän lisäksi kirjoitan ja/tai editoin kaikki tekstisi - sinä voit sillä aikaa luoda ensimmäistä verkkokurssiasi Kajabissa!

 

HINTA: 2500€ plus alv

 

Kajabi-tuki

 

HUOM! Tämä palvelu on vain asiakkaille, joiden Kajabi- sivut olen rakentanut alusta asti. Luon uudet landing sivut, hoidan linkitykset, siirrän kuvat, laitan mobiiliosion kuntoon. Teen kaiken sen, jota et itse ehdi tehdä, kun luot imperiumiasi, tai jota et halua tehdä, kun... et vain halua! Jos sormi menee suuhun, soittoa vain, ja minä neuvon tai hoidan - ja hoidan sen pirun nopeasti! Veloitan vain kädet näppäimillä ajasta, en kommunikoinnista ja viestittelystä. 

 

 HINTA: 70€ tunti plus alv

 

@ease Kajabi Creator

 

Uusi nousu yrittäjänä!

Kajabi on kuin oma kauppasi, oma radio- ja tv-kanavasi.

Sinä päätät miltä se näyttää ja mitä siellä myyt!

 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Pilkun tarkkaa huumorilla

 

Työnteko Taran kanssa on aina ollut mutkatonta ja mukavaa. Tämä nainen on rautainen ammattilainen höystettynä hulvattomalla huumorilla ja uskomattomilla visioilla. Työn hän hoitaa pilkun tarkasti ja laatu on poikkeuksetta todella timanttista. Omat kotisivuni verkkokurssi alustoineen hän hioi toiveideni mukaisesti ja tapaamisemme ovat olleet hyvin nostattavia ja tsemppaavia. En voi muuta kuin lämpimästi suositella!!

 

Sanna Luther

www.sannaluther.com 

Ajatustenlukija ja ajansäästäjä

 

 

Tara ♥️ Ei tulisi mistään mitään ilman tätä markkinointi-Kajabi-tsemppari-gurua! Omaa aikaa säästyy kun joku toinen lukee ajatukset ja tekee jo ennen kuin kerkiän itse ajatellakaan. Nopein ja tehokkain tyyppi kenet tiedän. Suuri suositus tälle tehopakkaukselle.

 

Karita Aaltonen

www.karitaaaltonen.fi

Meeting the goals with respect

 

Tara delivered a website that I'm proud of with minimal effort on my part. She encouraged me to rethink my ideas and offered professional tips to maximize the quality of my pages. Tara demonstrated exceptional skill in challenging me while balancing respect for my busy work life and meeting our agreed goal of getting my pages up on schedule!

I highly recommend working with Tara if you're seeking professional quality work with minimal hassle.

 

Jason Staines

www.leadinglight.fi