Riku ja Ruut lastenkirjat

Riku ja Ruut lasten kirjasarja

Tunnetaitoja huumorilla ja jännityksellä! Kirjasarja sopii alakoulu-ikäisillä.

Ensimmäinen ja toinen kirja on loppuunmyyty, mutta voit lukea ne klikkaamalla linkkiä kirjan alla!

Riku ja Ruut - Mystinen matkalaukku

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan kuudennessa kirjassa matkustetaan Espanjaan ja tutustutaan värien voimaan!

Tero-setä kutsuu Rikun ja Ruutin perheen kotiinsa Espanjaan. Rikua jännittää Leo, joka on Rikua kolme vuotta vanhempi. Pitäisikö serkku Rikua ihan pikkuvauvana?

Lue lisää ja tilaa tästä

Riku ja Ruut - Naapuruston nerot

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan viidennessä kirjassa opitaan rahan arvosta ja vanhempien kunnioittamisesta.

Riku haluaa unboxata uuden Playstation vitosen YouTube-kanavallaan, mutta isä ei suostu vinguttamaan pankkikorttiaan. Lapset saavat mahtavan ajatuksen auttaessaan naapurin Ritva-mummoa. He perustavat oman yrityksen ja keräävät itse rahat pleikkaa varten!

Lue lisää ja tilaa tästä

Riku ja Ruut - Vaaniva varas

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan neljännessä kirjassa on kylmä ja pimeä talvi. Isä on pahalla tuulella ja kaikki kiva kielletään. Tylsyys muuttuu jännitykseksi, kun Rikun reppuun alkaa ilmestyä viestejä, joissa joku vaatii varsin köpelöllä tavalla taikakolikoita itselleen.

Kaverukset joutuvat kaikenlaisiin kommelluksiin yrittäessään selvittää viestien lähettäjää.

Lue lisää ja tilaa tästä

Riku ja Ruut - Kaveri karkuteillä

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan kolmannessa kirjassa Jaska on riidellyt isänsä kanssa ja karannut kotoa. Rikun saaman ääniviestin mukaan suuri pakomatka on tyssännyt lähimetsään. Jaska ei ehdi kertoa enempää, sillä akku loppuu. Ystävykset saavat pelastusoperaatioonsa oppaaksi näsäviisaan BumbleBum Juniorin, joka ärsyttää varsinkin Ronia. Tunteet käyvät kuumina ja aika loppuu.

Lue lisää ja tilaa tästä

Riku ja Ruut - Vaikea vastustaja 

LOPPUUNMYYTY!

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan toisessa kirjassa Riku tuo kotiin uuden ihastuksensa, Malvan. Tämä röyhkeä ja äänekäs tunkeilija nostattaa Ruutin ihokarvat pystyyn - hänellä on pahaenteinen aavistus tulevasta. Epäilykset osoittautuvat todeksi, sillä Malva on pihistänyt hänelle tärkeän avaimenperän. Kenelle Ruut kertoo? Rikulle? Äidille? Isälle? Kaikki reagoivat eri tavalla, joten Ruutin on tehtävä rohkea valinta.

Kirja on loppuunmyyty, mutta voit lukea sen tästä!

Riku ja Ruut - Kourallinen kolikoita LOPPUUNMYYTY!

Riku ja Ruut -lastenkirjasarjan ensimmäisessä kirjassa Ruut on uuden koulunsa ainoa tokaluokkalainen, jolla ei ole kännykkää – eikä kavereita. Hänen isoveljensä Riku on koulun suosituin Tubettaja. Riku kohtaa oudon mutanttimehiläisen nimeltään BumbleBum. Hän alkaa pelata Kahdeksan tason merkillistä peliä. Pelin palkintokolikot ansaitaan hurjien kokemusten kautta, jotka näyttävät vain pahentavan sisarusten jo ennestään huonoja välejä.

Kirja on loppuunmyyty, mutta voit lukea sen tästä!