Lovejoyn kaikki materiaali alusta asti auki!

Kurssi ja yhteisö samassa paketissa

 TUNNE ITSESI JA USKALLA ELÄÄ!

 

Kaipaatko turvallista yhteisöä, jossa opettelet tunteiden tunnistamista tikapuiden avulla?

Kaipaatko innostavia oivalluksia, itsetutkimista, inspiraatiota... Lisää iloa elämääsi?

Lovejoy on virtuaalinen piiri kaikille naisille, jotka haluavat pohtia tunne-elämäänsä arjen, parisuhteen ja lasten kasvatuksen lomassa.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan, oppimaan ja ystävystymään samanhenkisten naisten piiriin.

Älä jää yksin huoliesi ja ilojesi kanssa. 

Lovejoyn ystäväsi ovat lähellä – saat tukea ja voimaa missä vain oletkin!

 

Lovejoyn yhteisön arvostettuna jäsenenä HALUAT ottaa itsellesi aikaa. Sisältö on helposti sulatettavassa muodossa. Voit kuunnella videoita, podcastia ja audioita vaikka pyykkejä viikatessasi tai kävelylenkillä, sillä kurssialustanamme toimii Kajabi (missä olet nyt), joten saat Lovejoyn sisällön näppärästi myös kännykkääsi apilla (Iphone ja Android).

Sisältö on sama joka kuukausi, AIHE on vain eri! Sisällön läpikäymiseen menee noin 5h kuukaudessa PLUS se aika, minkä haluat käyttää tehtäviin ja keskusteluun virtuaalipiirissä. Kurssin sisältö poistuu aina kuun vaihteessa, ja tilalle tulee seuraava tunne.

Saat tämän kaiken SEKÄ tietenkin luotettavan yhteisön tuen. Suljettu keskusteluryhmä Circlessä on samantapainen kuin Facebook. Voit kirjoittaa, postata videoita tai kuvia, tykätä, kommentoida jne. Muiden naisten oivallukset avaavat jotain myös sinussa!

Kuukauden kurssisisältö:

Ensimmäiset kolme moduulia ilmestyvät joka kuun 1. päivä. Q&A live on kuukauden 10. päivä piirissämme.

Seuraavat kolme moduulia ilmestyvät kuun 15. päivä. Nyt voiman maailmassa menemme kaksi tunnetta kuukaudessa. 

Kuukauden tunnepaketti videona

Opit tunnistamaan tunteen ja sen hyvät ja huonot puolet. Mitä tunne haluaa sinun tekevän? Miten kohtaat tunteen ja miten pääset sen yli? Mukana ladattavat/tulostettavat tehtävät.

Podcast kuukauden tunteen haasteista

Podcastissa syvempää pohdintaa tunteesta arjessa, vanhemmuudessa, parisuhteessa tai työssä. Mukana vieraita keskustelemassa. Ilon haasteella ylität pelkosi!

BONUS-inspiraatio #selflove

Kuukauden vinkki liittyy nautiskeluun, terveyteen, luovuuteen tai kauneuteen. Innostu itsesi hemmottelusta!

Q&A live yhteisömme Circlen sisällä

Vastaan keskusteluryhmään jätettyihin kysymyksiin tai pidän luennon ajankohtaisesta aiheesta. Live pidetään piirissä ja tallentuu Kajabiin.

Kehollinen harjoitus

Tunteet asuvat kehossasi, joten laskeudu kehoosi joko meditaation tai muun rentouttavan tai vapauttavan harjoituksen avulla. 

BONUS-inspiraatio #mindblown

Kuukauden kirja, podcast, sarja, dokkari tai elokuva ja siitä saadut oivallukset  pähkinänkuoressa.

 

Kurssit Kajabissa, yhteisö Circlessä.

Olet nyt Kajabissa, ja saat tänne salasanan samalla kun liityt! Liittymisen jälkeen saat heti meilin, jossa on linkkisi Circle-piiriin. HELPPOA!

Molemmista paikoista löydät yhden klikin linkin toisiinsa. Molemmat alustat on valittu huolella, sillä olen halunnut osallistumisen olevan HELPPOA ja TURVALLISTA. En ole itsekään mikään tech-guru, joten arvostan selkeyttä ja käyttäjäystävällisyyttä. Kurssi ja keskustelupiiri ovat tietokoneellasi, läppärilläsi, tabletillasi ja älypuhelimellasi. 

JOS HALUAT, niin Kajabin kurssit saat myös apillä älypuhelimellesi sekä iOS että Androidille. Sama juttu Circle-piirillä, toimii appin kautta kännykällä.

Circle on IHAN MIELETÖN, kuten videolta näet! Halusin sen tähän lisänä, sillä tärkeintä Lovejoyssa on YHTEISÖ. Circle on kuin selkeä Facebook, mutta ilman sitä kaikkea... no tiedätte kyllä, ja ilman mainoksia! Circle on MEIDÄN OMA paikka keskustella, viestitellä, lähetellä videoita, hymiöitä, audiota, giffejä ja niin paljon muuta! Q&A livetkin voimme pitää suoraan Circlen sisällä. 

Liittyminen molempiin on superhelppoa! Ja Taran Tech-tuki auttaa aina! (Asioita joita en kuvitellut koskaan sanovani vol 1919)

 

Lovejoy- virtuaalipiiriä pitää Tara Lange

Video Poster Image

Urani naisten voimaannuttajana alkoi vuonna 2014, kun irtisanouduin palkkatyöstäni ja perustin BABYJOYN. Siitä lähtien olen istunut piireissä viisaiden ja upeiden naisten kanssa joko kursseilla tai retriiteillä oppimassa arjesta, vanhemmuudesta, parisuhteista ja ennen kaikkea kaikista niistä tunteista, joita nämä kasvuamme kiihdyttävät asiat meille tarjoavat. Naisten voima hämmästyttää minua vuosi toisensa jälkeen ja juuri NYT on aika laajentaa piirejä, sillä me kaikki kaipaamme yhteisön tuomaa tukea ja turvaa.

"Vaikutuspiirissäsi on uskomattoman innostavaa ja voimaannuttavaa. Kauniit silmäsikin suorastaan tuikkivat syvempää tietämystä ja terävät, mutta lempeät kysymyksesi saattelevat meidät sisäisen viisautemme äärelle. Tulisin kuuntelemaan sinua aiheessa kuin aiheessa, sillä niin karismaattinen, ilahduttava ja sykähdyttävä luennoitsija olet. Sydämellinen kiitos hienosta työstä.”

En ole asiantuntija enkä guru, vaan yksi nainen, äiti ja vaimo teidän muiden viisaiden naisten joukossa. Tehtäväni LOVEJOY virtuaalipiirissä on tarjota kuukauden aihe suositun TIKAPUUT RAKKAUTEEN -kirjani pohjalta. Kiipeämme yhdessä häpeästä rakkauteen, mutta tällä kertaa ja kaiken tapahtuneen (#mindblown) jälkeen olemme valmiita ottamaan vielä yhden askeleen - askeleen ILOON! 

Kenelle Lovejoy on?

Lovejoy on tunne-elämästä ja henkisyydestä kiinnostuneille aikuisille naisille. Meitä on jo 160! Naisten piirien SUURI ETU on eri-ikäiset naiset, joten et voi olla liian nuori tai liian vanha Lovejoyhin. Nuoremmat tuovat omaa raikasta energiaansa, vanhemmat elämänkokemusta. Win-win!

 

Huomioi nämä asiat ennen liittymistä:

What happens in Lovejoy, stays in Lovejoy. Kunnioitetaan toistemme yksityisyyttä. Älä jaa kanssasiskojesi tarinoita luvatta. Älä ota ja jaa screenshotteja, tai päästä ulkopuolisia piirimme luottamusta rikkomaan.

Lovejoyssa puhutaan syvemmistä asioista, tunteista, omista kokemuksista ja uskomuksista, iloista ja oivalluksista. EI maailman kriiseistä, politiikasta tai ajankohtaisista, riitaa ja eripuraa aiheuttavista tapahtumista. Niitä voi puida mielin määrin Facebookissa ja Twitterissä. 

Kohtelemme siskojamme kunnioituksella ja ymmärryksellä. Asioita tarkastellaan rakkauden ja ilon kautta, rehellisesti ja uteliaisuudella. Jos jäsenen kommentit ovat jatkuvasti negatiivisia, aggressiivisia ja ryhmähenkeä alas vetäviä, on minulla oikeus poistaa hänet kolmen huomautuksen jälkeen piiristä, jolloin hänelle jää kuitenkin Kajabin kurssimateriaali laskutusjakson loppuun asti. (Olen joutunut poistamaan 9 tuhannen ihmisen Juice Finland Facebook- ryhmästäni pari kommenttia 8 vuoden aikana, joten en ole kovin huolissani Lovejoysta. I believe in you.)