Luentoja yhteisöille, yrityksille ja tyhy-päiville

Kaipaatteko nostatusta? Nauramista vedet silmissä? Uusia oivalluksia ja ymmärrystä ihmisyydestä?

Olen luennoinut kellareissa, markkinoilla, festivaaleilla, kokoustiloissa, hotelleissa, auditorioissa, Tampere-talolla ja Finlandia-talolla.

Ota yhteyttä ja kerro miten voin parhaiten palvella juuri teitä!

Palautteita luennoiltani

Luennoin mielelläni kaikkien kirjojeni aiheista tai teen myös juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä luentoja.

Luentoni pituudet ovat 30 minuutista 1,5 tuntiin.

Vihermehut

"Puhut selkeästi, karismaattisesti, innostavasti, palavasti ja vakuuttavasti! Miten raikas ja salliva katsomus sinulla onkaan. Pompit ja elehdit ja olet selvästi innoissasi siitä mitä meille jaat. Energiasi tarttuu yleisöön. Kerrot hauskoja juttuja perhe-elämästäsi, ja niihin on helppo samaistua.

Mitään et tuputa vaan ohjaat oman osaamisen ja tiedon äärelle, vaikka aihe on näinkin "kuuma peruna" kuin ravinto ja parantuminen. Siitä täydet pisteet!"

Joutilaat vanhemmat

"Merkittävimpäni luennon antina mieleeni tulee luennon innoittamana käymäni keskustelut tänään mieheni kanssa. Voimme hyvin, kun jokainen perheenjäsen voi rauhassa ja vapaasti olla perheessä oma itsensä ja saa toisilta arvostusta ja rakkautta.  Luento vahvisti näitä ajatuksia ja sitä kautta hyvinvointiamme. Vaikka rakkautta perheessämme onkin ollut paljon, niin on myös ajatusmalleja, jotka eivät hyvinvointia ole lisänneet. Tykkäsin luennolla aidosta ja rehellisestä tyylistäsi!"

Tikapuut rakkauteen

"Ajattelin, että tunneluento olisi syyllistävää ja saisin taas roppakaupalla neuvoja miten olla parempi ihminen, mutta sainkin synninpäästön ja vapautuksen ja innostuksen kipinän! Tapa millä puhut tunteista on niin maanläheinen ja arkinen, että sitä alkaa ihmetellä miten niistä onkaan voitu tehdä niin vaikeita ja miksi ihmeessä niitä tukahdutamme, sillä nehän todellakin ovat parasta koko... maailmassa! Hauskin ja piristävin luento jolla olen ollut!"