Luennot

OTA YHTEYTTÄ!

JOS HALUAT MINUT LUENNOIMAAN

YRITYKSEESI, YHTEISÖÖSI TAI TAPAHTUMAASI

Tikapuut rakkauteen- luento

Mitä raskaat tunteet – häpeä, syyllisyys, apatia, suru, pelko, himo, viha ja ylpeys yrittävät meille kertoa? Onko aina tarkoitus olla onnellinen ja voimissaan, tuntea vain rohkeutta, olla neutraali tai halukas, hyväsyvä, ymmärtäväinen ja rakastava yli-ihminen vai onko meidän “huonoina” pitämillä tunteilla joku tarkoitus ja oppi?

 

Tunteiden tikapuu on loistava työkalu, josta oppia tunnistamaan tunnetilojaan. Mikä on sinun perustunteesi ja mitä tunteita välttelet? Yksinkertaisen ja ajatuksia herättävän työkalun voimin oivaltaa itsestään ja muista hämmästyttäviä asioita. Luennollaan Tara kertoo miten tikapuita voi käyttää omassa arjessaan, parisuhteessaan tai yrityksessään – lisäämään hyväksyntää ja ymmärrystä muita kohtaan, mutta ennenkaikkea löytääkseen tasapainon ja suunnan omien tunteidensa avulla.

"Nauroin vedet silmissä! Ai että teki hyvää nauraa sinulle, itselleni ja koko tälle elämälle joka tasossa. Kaikki sallittua, todellakin!"


"Tapa millä puhut tunteista on niin maanläheinen ja arkinen, että sitä alkaa ihmetellä miten niistä onkaan voitu tehdä niin vaikeita ja miksi ihmeessä niitä tukahdutamme, sillä nehän todellakin ovat parasta koko... maailmassa!"


"Ajattelin, että tunneluento olisi syyllistävää ja saisin taas roppakaupalla neuvoja miten olla parempi ihminen, mutta sainkin synninpäästön ja vapautuksen ja innostuksen kipinän! Hauskin ja piristävin luento jolla olen ollut!"


"Tikapuut räjäyttivät tajunnan ja ajattelen nyt kaikesta eri tavalla kuin ennen! Mieheni oli erittäin tyytyväinen että tuli mukaan luennolle, ja ymmärränkin häntä nyt paremmin kuin koskaan. Hitsin neutraali! "


"Tyylisi puhua rehellisesti on hurmaava. Pompit ja elehdit ja olet selvästi innoissasi siitä mitä meille jaat. Energiasi tarttuu yleisöön. Kerrot hauskoja juttuja perhe-elämästäsi, ja niihin on helppo samaistua. Vaikka asia on syvällistä ja ajatuksia herättävää, sinä teet siitä hauskaa ja herättävää."

“Olet hyvä puhuja ja esiintyjä – show-nainen suorastaan! Sinua oli todella iso ilo katsoa ja kuunnella. Aikamoisen huipuissa iloenergioissa meni myös kotimatka! Ihan mahtava luento, pienenpienten oivallusten tippuminen pääkoppaan on jatkunut tänäkin aamuna ja varmasti jatkuu edelleen.”


"Ei ole parempaa ja huonompaa, on vain elämää eri tikapuiden tasoilla. Luennon jälkeen päällimmäinen tunne oli kiitollisuus."


"Sua on niin mukava kuunnella, kun olet tollanen koomikko!"


"Ymmärrys itseä ja koko perhettäni kohtaan nousi tuhat prosenttia jo ensimmäisen tunnin aikana, luennon lopussa todella näin kaiken kuin eri maailmasta käsin. Suuri kiitos."

 

”Olen lukenut ja opiskellut paljon, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään näin helposti ymmärrettävään, mullistavaan, informatiiviseen ja hyödylliseen tapaan puhua tunteista kuin Taran tikapuut rakkauteen! Yleensä yhtä tunnetta käsitellään aina erillisenä juttuna, mutta Tara käsittelee asiaa laajasti ja tuo kaikki tunteet samalle kartalle tai siis tikapuille ja selittää niiden keskinäisiä suhteita ja sitä miten voimme ymmärtää jokaisen tunteen tärkeän lahjan itsellemme. Kaikki tämä hauskasti, suoraan ja innostavasti!”

Vihermehu- luento

Tara pitää inspiroivan, koskettavan ja ajatuksia herättävän luennon vihermehuista ja niiden vaikutuksesta terveyteemme ja elinvoimaamme. Tara kertoo tyttärensä ja miehensä paranemistarinat sekä filosofiaansa mehustamisesta. Mitä kaikkea voi mehustaa ja miksi? Luennolla näet miten helposti ja vaivattomasti saat valmistettua turvallisista luonnon antimista energisoivia, puhdistavia, parantavia ja herkullisia mehuja! Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse kattavan tietopaketin mehustamisesta, tietoa eri laitteista ja alennuskoodeja niihin sekä printattavat listat mehustattavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.

 

“Tara puhuu selkeästi, karismaattisesti, innostavasti, palavasti ja vakuuttavasti! Miten raikas ja salliva katsomus hänellä onkaan. Mitään ei tuputa vaan ohjaa oman osaamisen ja tiedon äärelle, vaikka aihe on näinkin "kuuma peruna" kuin ravinto ja parantuminen. Siitä täydet pisteet!"

Joutilaat vanhemmat- luento

 

Kuulostaako sinusta joutilaisuus välinpitämättömyydeltä tai laiskuudelta? Se on kaukana siitä.

Joutilaan vanhemman on oltava henkisesti vahva, sillä vain itseensä luottava voi luottaa myös lapsiinsa. Yksinkertainen ja joutilas elämänasenne ei vaadi suorittamista, ei muiden miellyttämistä tai normien mukaan elämistä. Joutilas vanhempi on huumorintajuinen ja näkee kaikessa positiivista.

Itseensä luottaminen ja usko siihen, että elämä kuljettaa ja kaikilla meillä, myös lapsillamme, on omat oppiläksynsä, tulee henkisen työn kautta. Vapaus olla joutilas on vaikeaa, mutta täysin saavutettavissa!

Joutilaisuudesta löytyy suuri ilo! Lasten onnellisuutta ei ulkoisteta, vaan tunteet ja henkinen vahvuus menee materian ja tekemisen edelle. Lapsia kunnioitetaan, heitä kuunnellaan ja heidän annetaan osallistua perheen elämään. Lapsia varten ei eletä, lapset ovat osa elämää.

Luennolla käydään läpi joutilaan vanhemman periaatteita ja henkisiä opetuksia näiden periaatteiden takana.


Lue kirjoitukseni “Jätä lapsi rauhaan” Hidasta Elämää sivustolta tästä.

“Lämmin kiitos luennosta! Vaikka kirjasi on luettuna ja paljon joutilasta asennetta omaksuttu omaan arkeen on aina herättävää käydä kuulemassa näitä asioita. Taran puhuessa käy samalla omassa mielessään läpi omia arjen tilanteita ja miten niissä toimii. Paljon taas uusia ajatuksia ja oivalluksia joita soveltaa käytäntöön kiireisessä arjessa, ihana matka joutilaisuuteen hyvällä alulla. Kiitos!”

“Merkittävimpäni luennon antina mieleeni tulee luennon innoittamana käymäni keskustelut tänään mieheni kanssa ja niistä seurannut tunne: voimme yhdessä vaikuttaa ja lisätä perheemme hyvinvointia, onnellisuutta ja rakkautta. Voimme hyvin, kun jokainen perheenjäsen voi rauhassa ja vapaasti olla perheessä oma itsensä ja saa toisilta arvostusta ja rakkautta. Myös omien tarpeiden toteuttamiseen on oikeus – ilman syyllisyyttä. Luento vahvisti näitä ajatuksia ja sitä kautta hyvinvointiamme. Vaikka rakkautta perheessämme onkin ollut paljon, niin on myös ajatusmalleja, jotka eivät hyvinvointia ole lisänneet. Tykkäsin luennolla aidosta ja rehellisestä tyylistäsi!"