Itsetuntemus on avain onnelliseen elämään.  

Olen melkein viisikymppinen, lapsen uteliaan mielen omaava kirjailija ja elämän tutkija. Innostun kaikesta uudesta ja olen aina valmis oppimaan uutta ja uudistumaan. Olen uskaltanut avata matkani varrella sanaisen arkkuni ja jakaa niitä asioita, joista olen saanut valtavasti iloa ja voimaa! 

Missioni onkin auttaa kaikkia naisia tulemaan näkyviksi, vapaiksi ja onnellisiksi.

Kirjojeni ja kurssieni aiheina ovat arkinen ja tavallinen, mutta suunnattoman RIKAS elämä. Arjesta voi tulla sanoinkuvaamattoman kaunista ja merkityksellistä, kun siihen lisää hippusen taikaa, kaikenlaisia tunteita, vihertäviä juomia, lempeyttä, avointa mieltä ja roppakaupalla huumoria! Olen tuonut elämäni, kokemukseni ja tunteeni esille avoimesti ja rehellisesti. Kaiken tämän olen tehnyt suurella sydämellä, vilpittömällä halulla auttaa ihmisiä tulemaan myötätuntoisemmiksi, kukoistavammaksi ja rakastavammaksi niin itseään kuin läheisiäänkin kohtaan. 

Onpa hienoa, että löysit sivuilleni! Jotta oppisit tuntemaan minua paremmin, mikset kuuntelisi podcastejani

Tilaamalla uutiskirjeeni (joka sivun alalaidassa mustalla pohjalla) pysyt ajan tasalla kaikesta uudesta ja inspiroivasta! 

Tara XXX

MITÄ KAIKKEA?

Olen kirjailija, luennoitsija, retriittien pitäjä, podcastaaja, bloggaaja, nettisivujen tekijä ja yrittäjien valmentaja. 

Aloitin yrittäjänä perustamalla Babyjoyn vuonna 2014. Tuntuu ikuisuudelta, ja samalla pieneltä hetkeltä. Aloitin synnytysdoulana, näin yli 20 vauvan syntyvän maailmaan - uusia alkuja. Ehkä siitä tuli innostukseni valmentaa uusiin alkuihin?

Pidin kymmeniä kahdeksan viikon äiti ja vauva-ryhmiä, lukemattomia voimaannuttavia naisten piirejä ja luentoja toimitilassani House of Joyssa Malmilla. Toin Belly Bindit Suomen markkinoille. Perustin Juice Finland-ryhmän Facebookiin, ja kiersin ympäri Suomea puhumassa vihermehuista, luonnollisista tunteista ja lasten joutilaasta kasvatuksesta.

Babyjoy jäi, kun keskityin kirjojen kirjoittamiseen ja luennointiin. Koronavuosien aikana jäi luennointikin, joten kirjoitin SEITSEMÄN kirjaa!!

Pidin retriittejä Frantsilassa ja Tuomiston sekä Hiekkaharjun kartanolla Karita Aaltosen kanssa. Kiersin ympäri Suomea luennoimassa kirjojeni aiheista.  Pidin yrityksille inspiroivia tyhy-päiviä. Suomensin tietokirjoja ja lastenkirjoja ja luin äänikirjoja. Inspiroin sisustajia Instasivullani @j.o.y.h.o.m.e

Olen ennen kaikkea yhteisöllinen ihminen. Vuonna 2022 perustinkin ensitöikseni naisten virtuaalipiirin Lovejoyn, joka päättyy 1.5.2023. 

JOY eli ilo on minulle tärkeimpiä asioita elämässäni ja minut tunnetaankin huumorintajustani ja naurustani. Lovejoyn päättymisen jälkeen pidän hieman luovaa taukoa ja sivuni sulkeutuvat, but I´ll be back - tehden mitä ja missä? Sitä ei tiedä vielä kukaan! :)

Avaa sylisi muutoksille, mutta älä anna arvojesi kadota.

 

Haluan työlläni edistää tunne-elämän ymmärrystä ja henkistä ja fyysistä tasapainoa, auttaa muitakin uusiin alkuihin.

Kun elämä yksinkertaistuu, on helpompi avata sydän itsessä ja elämässä tapahtuvalle jatkuvalle muutokselle.

 

Mottoni on: Clear is kind, unclear is unkind.

 

Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat minut esiintymään tapahtumaasi tai tarvitset tukea kirjailijan tai yrittäjän urallasi.