Miten voin palvella?

Palveluni

 

Kannustavaa kannattelua, tukea ja tietoa kirjailijoille

Kirjan kirjoittamista ei turhaan verrata synnytykseen, sillä prosessi on paitsi tunteellisesti, myös ajallisesti hyvin samantapainen. Molemmat vaativat kärsivällisyyttä, itsevarmuutta, pelkojensa kohtaamista, koko prosessin ymmärrystä ja kokeneemman tukea valintojen edessä. Synnytysdoulan urani jatkuu siis luonnollisesti kirjailijoiden tukena ja turvana.

 

Saan paljon kyselyitä e-kirjan julkaisusta, kirjan kirjoitusprosessista, bloggaamisesta, somettamisesta, kirjailijan työtavoista jne. Käytännön asiat mietityttävät ja henkiset esteet jarruttavat. Silti haave omasta kirjasta, konkreettisesta sielun perinnöstä kutkuttaa, eikä jätä rauhaan. Jokainen kirjailija tarvitsee tukea, ja jos jossain olen hyvä, se on innostamisessa, kykyihin uskomisessa ja maaliin asti rinnalla kulkemisessa! 


Viiden tunne/tietokirjan,  kolmen lastenkirjan, kahden uusitun painoksen, kahden e-kirjan, omakustanne-kirjan ja kansainvälisen Book Proposalin kokemuksella haluan jakaa tietämystäni ja kannustaa tekemään haaveesta totta! Olen tehnyt yhteistyötä kolmen eri kustantamon kanssa ja opiskellut intohimoisesti kirjoittamista sekä kustannusalaa, käynyt Hay Housen Writer´s workshopin Englannissa sekä Hay House Writer´s verkkokurssin. Olen itse amerikkalaisen KN Literary Artsin asiakas ja tiedän omakohtaisesti, miten hyvän valmentajan tuki ja kannattelu turvaa luovuuden virtausta. Tätä kannattelua haluan koko sydämelläni tarjota, sillä jokaisen tarina on tarpeellinen ja tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi.

Tunnistan herkän prosessin tarpeet ja tunnetilat ja osaan asettaa sanani niin, että luova työ ei häiriinny, vaan saa innostavaa tulta alleen. Olen idearikas, tarkka, intohimoinen ja empaattinen vierellä kulkija. Kunnioitan syvästi jokaisen tarinoita ja omaa ääntä. Uskallan sanoa rehellisesti mielipiteeni, tasapainoisesti kannustaen ja haastaen kirjailijaa kirkastamaan tärkeää ja tarpeellista sanomaansa. En viilaa pilkkua, enkä puutu kielioppiin, vaan laajempaan kuvaan – elän mukana tunteiden vuoristoradassa sekä tulevaisuuden kuvissa, ideoiden kanssasi kirjan kirjoitusta, kustannusta, markkinointia sekä tuotteistamista.

Tunti tsemppausta: 

Tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-sessio, jossa saat kysellä, kertoa ja jakaa mielesi päällä olevia asioita-

70€ (sis. alv)

Voimaannuttava myötäeläminen: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-sessio, jossa käydään läpi henkisiä esteitä ja näkyväksi tulemisen pelkoja. Kirkastetaan kirjan sanomaa, rakennetta, tyyliä ja hahmotellaan kirjoittamisen aikataulua. Pakettiin kuuluu lisäksi viisi tunnin puhelimitse tapahtuvaa henkistä mentorointia kirjoitusprosessin aikana, silloin kun sitä tarvitaan. Palvelu sopii kirjailijalle, joka tarvitsee varmuutta tekemiseen ja tsemppaavaa sitouttamista saada ensimmäinen vedos kirjoitettua. 

690€ (sis. alv)

Itsevarmasti eteenpäin: 

Kirjan ensimmäisen vedoksen luku- ja palautekeskustelu rakkaasta luomuksestasi. 45-kohtaisen perusteellisen kysymyslistan läpi käyminen yhdessä joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Palautetta mm. rakenteesta, jaksotuksesta, otsikoista, tyylistä ja sisällöstä. Palvelu sopii varsinkin omakustannetta kirjoittavalle, joka toivoo rehellistä ja perusteellista, kannustavaa ja kirjaansa palvelevaa palautetta.

590€ (sis. alv)

Ideoita ja mahdollisuuksia: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-sessio, jossa kartoitetaan kirjan elinkaarta sen ilmestymisen jälkeen. Miten järjestää kirjajulkkarit, entä kirjakiertue? Miten, missä ja kenelle markkinoida kirjaa ja miten kirjaa voi tuotteistaa luennoksi, kurssiksi, verkkokurssiksi ym? 

290€ (sis.alv)

Kaikki kolme pakettia yhteensä: 1390€ (sis.alv)