Jumissa? Luovuus ei virtaa? 

Haluatko lopettaa yrittäjänä ja mennä kaupan kassalle?

Haluatko tuikata tuleen ensimmäiset 50 sivua kirjastasi?

EI! ÄLÄ!

Jumituksesta ei tarvitse selvitä yksin! Näen selvästi ja kerron lempeän suorasti, missä tökkii ja mitä voit asialle tehdä.

100% tyytyväisyystakuu.

INSPISTÄ JA ILOA - Multitalentilta energiaa ja kullanarvoisia ideoita!

 

Zoom-valmennus 3 tuntia

250€ (sis.alv)

 

Lue lisää ja tilaa TÄSTÄ!

Marja

"Tara näkee hyvin yrityksen tarpeet ja kehityksen kohteet, varsinkin sellaiset joille on itse ihan sokea. Hänellä on pitkä kokemus yrittäjänä, ja hän tietää, että jokaisella yrittäjällä on omat kipukohdat, joihin tarvitsee ulkopuolista tukea. Yrittäjän työ on yksinäistä, joten pyydä apua - Taralta saat ainutlaatuista ja ammattimaista näkemystä ja roppakaupalla innostavia kehitysehdotuksia. Hän antaa myös mahtavan paketin linkkejä ja videoita meilitse valmennuksen jälkeen. Niihin on hyvä palata kun taas epäilee itseään."

Piia

"Tara puhuu avoimesti omista kokemuksistaan tilanteeseen sopien ja luo siten samankaltaisuuden ja jakamisen kokemuksen tunteen: joku todellakin ymmärtää minua. Ei myöskään ollut mihinkään kiire, vaan pysähdyttiin siihen, niiden juttujen äärelle. Valmentamisessa hän kannustaa ja kysyy tiukkoja, suoria kysymyksiä, joilla haastaa kyllä miettimään (kuitenkin lempeästi) Mieli avartuu, syntyy uusia oivalluksia ja sain useamman toimivan työkalun omiin pohdintoihin ja toimintatapoihin. Olen niin kiitollinen - kuin olisi hyvän ystävän kanssa jutellut, todella." 

Kannustavaa kannattelua, tukea ja tietoa kirjailijoille

 

Kirjan kirjoittamista ei turhaan verrata synnytykseen, sillä prosessi on paitsi tunteellisesti, myös ajallisesti hyvin samantapainen.

Molemmat vaativat kärsivällisyyttä, itsevarmuutta, pelkojensa kohtaamista, koko prosessin ymmärrystä ja kokeneemman tukea valintojen edessä,

Saan paljon kyselyitä e-kirjan julkaisusta, kirjan kirjoitusprosessista, bloggaamisesta, somettamisesta, kirjailijan työtavoista jne. Käytännön asiat mietityttävät ja henkiset esteet jarruttavat. Silti haave omasta kirjasta, konkreettisesta sielun perinnöstä kutkuttaa, eikä jätä rauhaan.

Jokainen kirjailija tarvitsee tukea, ja jos jossain olen hyvä, se on innostamisessa, kykyihin uskomisessa ja maaliin asti rinnalla kulkemisessa!

SINUN TARINASI ON TÄRKEÄ!
Synnytysdoulan urani jatkuu siis luonnollisesti kirjailijoiden tukena ja turvana.

 

Viiden tunne/tietokirjan, kuuden lastenkirjan, kahden uusitun painoksen, kahden e-kirjan, viiden omakustanne-kirjan ja kansainvälisen Book Proposalin kokemuksella haluan jakaa tietämystäni ja kannustaa tekemään haaveesta totta! Olen tehnyt yhteistyötä kolmen eri kustantamon kanssa ja kustantanut itse lastenkirjasarjani sekä Äitipeli ja Perintö-kirjani. 

Opiskelen intohimoisesti kirjoittamista sekä kustannusalaa, olen käynyt Hay Housen Writer´s workshopin Englannissa sekä Hay House Writer´s verkkokurssin. Olen itse amerikkalaisen KN Literary Artsin asiakas ja tiedän omakohtaisesti, miten hyvän valmentajan tuki ja kannattelu turvaa luovuuden virtausta. Tätä kannattelua haluan koko sydämelläni tarjota, sillä jokaisen tarina on tarpeellinen ja tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi.

Tunnistan herkän prosessin tarpeet ja tunnetilat ja osaan asettaa sanani niin, että luova työ ei häiriinny, vaan saa innostavaa tulta alleen. Olen idearikas, tarkka, intohimoinen ja empaattinen vierellä kulkija. Kunnioitan syvästi jokaisen tarinoita ja omaa ääntä. Uskallan sanoa rehellisesti mielipiteeni, tasapainoisesti kannustaen ja haastaen kirjailijaa kirkastamaan tärkeää ja tarpeellista sanomaansa. En viilaa pilkkua, enkä puutu kielioppiin, vaan laajempaan kuvaan – elän mukana tunteiden vuoristoradassa sekä tulevaisuuden kuvissa, ideoiden kanssasi kirjan kirjoitusta, kustannusta, markkinointia sekä tuotteistamista.

 

Kiinnostaako?

Soita minulle tai lähetä meili, ja keskustellaan tarpeistasi. Mikä seuraavista paketeista sopisi sinulle?

 

​1. Voimaannuttava myötäeläminen: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Zoom-sessio, jossa käydään läpi henkisiä esteitä ja näkyväksi tulemisen pelkoja. Kirkastetaan kirjan sanomaa, rakennetta, tyyliä ja hahmotellaan kirjoittamisen aikataulua. Pakettiin kuuluu lisäksi viisi tunnin puhelimitse tai Zoomilla tapahtuvaa henkistä mentorointia kirjoitusprosessin aikana, silloin kun sitä tarvitaan. Palvelu sopii kirjailijalle, joka tarvitsee varmuutta tekemiseen ja tsemppaavaa sitouttamista saada ensimmäinen vedos kirjoitettua. 

690€ (sis. alv)

2. Itsevarmasti eteenpäin: 

Kirjan ensimmäisen vedoksen luku- ja palautekeskustelu rakkaasta luomuksestasi. 45-kohtaisen perusteellisen kysymyslistan läpi käyminen yhdessä joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Palautetta mm. rakenteesta, jaksotuksesta, otsikoista, tyylistä ja sisällöstä. Palvelu sopii varsinkin omakustannetta kirjoittavalle, joka toivoo rehellistä ja perusteellista, kannustavaa ja kirjaansa palvelevaa palautetta.

590€ (sis. alv)

3. Ideoita ja mahdollisuuksia: 

Kolmen tunnin Zoom-sessio, jossa kartoitetaan kirjan elinkaarta sen ilmestymisen jälkeen. Miten järjestää kirjajulkkarit, entä kirjakiertue? Miten, missä ja kenelle markkinoida kirjaa ja miten kirjaa voi tuotteistaa luennoksi, kurssiksi, verkkokurssiksi ym? 

290€ (sis.alv)

Kaikki kolme pakettia yhteensä: 1390€ (sis.alv)

Iisa

”Taran tuki esikoiskirjani syntyvaiheessa oli korvaamatonta. Tara auttoi minua navigoimaan läpi monien karikkojen ja tuskaisten osuuksien, jotka olisivat voineet helposti katkaista matkani kulun. Epävarmuuksien ja writer’s blockien aikana, Taran kannustus, myötäeläminen ja kokemus valoivat minuun uskoa ja auttoivat löytämään minulle sopivat toimintatavat. Kirjan kirjoittamisen polku paljastui olevan kaikkea muuta kuin suora ja selkeä. Se oli paikoitellen tuskaista, kömpelöä ja haparoivaa, mutta samalla myös ihanaa, ainutlaatuista ja innostavaa. Olen sydämeni pohjasta kiitollinen, että Tara tuki minua kaikkien näiden vaiheiden läpi ja että saan pian pitää käsissäni esikoiskirjaani.” 

Ulla

”Tara on kuin kokonainen iskujoukko yhdessä ihmisessä. Hän puolustaa taidetta ja taiteilijoita vimmaisesti, sillä hänellä on kyky nähdä kokonaisvaltaisesti taiteen voima. Hänen periksiantamaton tyylinsä ja vilpitön rehellisyytensä auttaa näkemään ne petolliset sudenkuopat, joihin kirjailija ei itse huomaa pudonneensa. Tara on kaikista ihmisistä juuri hän, joka ojentaa tikkaat, eikä vain pyydä, vaan käskee nousemaan kuopasta ylös ja äkkiä. Sen hetken jälkeen katsot yllättyneenä ympärillesi, huokaat  ja ihmettelet, miten paljon helpommalta kaikki tuntuu. Jos taiteen tekeminen ei suju tai siinä on pidäkkeitä, Tara tietää sen jo ennen sinua. Hänellä on uskomaton kyky ratkaista tilanne juuri sinun parhaaksesi!”