Miten voin palvella?

INSPISTÄ JA ILOA - Multitalentin ideat käyttöösi

 

Haluatko nostaa yrityksesi ja sisäisen liekkisi uudelle levelille?

Haluatko idearikkaan ulkopuolisen antavan vinkkejä toimitilasi sisustukseen, verkkosivuihin ja sometileihin?

Oletko hauduttanut intohimoasi ja luovuuttasi vakan alla jo vuosia, muttet ole rohjennut tuoda lahjakkuuttasi näkyville?

Mietitkö yrittäjäksi ryhtymistä, muttet edes tiedä mistä aloittaa?

Oletko jo yrittäjä, joka kaipaa henkistä nostatusta ja valmennusta kohti omannäköistä ja omien arvojen mukaista elämää?

Kaipaatko kuuntelijaa ja vertaistukea kun purat paineita, kiukuttelet ja itket?

 

Joskus se, mistä unelmoi, on NIIN TÄRKEÄÄ, että se aiheuttaa kokovartalopuudutusta ja sokeutta omia lahjoja ja mahdollisuuksia kohtaan.

 

Joskus se, mitä haluaa ja osaa tehdä, on NIIN LAAJAA, että on mahdotonta valita vain yksi, jotta pääsee edes alkuun.

 

Joskus se, mitä jo tekee, tuntuu NIIN TURHALTA, että luovuus ja hyvä energia ehtyy.

 

Joskus tekee kaikkea aivan LIIKAA, eikä enää muista miksi ja kenelle töitään tekee.

 

Joskus ei uskalla edes aloittaa, koska PELKÄÄ, että onnistuu tai epäonnistuu.

 

 

Silloin tarvitset minua! Olen erittäin tarkkanäköinen ja herkkäkuuloinen, niin sinun kuin myös asiakaskuntasi tarpeille. Ymmärrän huolet ja pelot, tunnistan hidastavat uskomukset, näen kehitettävät asiat ja kysyn oikeat kysymykset. Olen rehellinen enkä tuhlaa aikaasi turhuuteen, tehdään yhdessä töitä tulevaisuutesi kirkastamiseen. Sinua ja lahjojasi tarvitaan NYT!

 

Autan sinua löytämään selkeyden ja jätän sinulle listan ideoita, jotka saavat pääsi kuhisemaan innosta. CLEAR IS KIND – UNCLEAR IS UNKIND on mottoni.

 

Kahdeksan vuoden multitalentti-yrittäjyyden ja Marie Forleo B-Schoolin kokemuksilla ja opeilla taltutan egosi lässytykset ja saan sinut uskomaan itseesi ja visioosi.

 

Palvelu sopii kaikenlaisille yrittäjille tai yrittäjiksi haluaville.

 

Varaa nyt kolmen tunnin tapaaminen kanssani. Jos asut PK-seudulla ja sinulla on toimitila, tulen mielelläni sinun luokse katsomaan tilojasi. Voit tulla henkilökohtaiseen tapaamiseen minun luokseni Vantaan Hiekkaharjuun, jos kissat eivät saa nenääsi vuotamaan. Tapaaminen onnistuu myös Zoomin tai Skypen kautta.

 

Henkilökohtainen tapaaminen: 250€ (sis.alv) - 3h

Zoom tai Skype sessio: 175€ (sis.alv) - 3h

 

Varaa aika soittamalla 040 778 6369. Jos olet jo yrittäjä, haluan tutustua etukäteen sivuihisi ja palveluihisi, jotta päästään heti asiaan!

Palaute:

"Taran kanssa on helppo päästä heti ensi hetkestä syvempiin asioihin. Hän osaa luoda rauhallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jolloin tuntuu turvalliselta puhua. Tara on aivan valloittava ja niin ihanasti läsnä, että se tuntuu "pienestä ihmisestä" suorastaan ihmeelliseltä; kuinka jotakin voi kiinnostaa minun jutut? Tara puhuu avoimesti omista kokemuksistaan tilanteeseen sopien ja luo siten samankaltaisuuden ja jakamisen kokemuksen tunteen: joku todellakin ymmärtää minua. Ei myöskään ollut mihinkään kiire, vaan pysähdyttiin siihen, niiden juttujen äärelle. Valmentamisessa hän kannustaa ja kysyy tiukkoja, suoria kysymyksiä, joilla haastaa kyllä miettimään (kuitenkin lempeästi) Mieli avartuu, syntyy uusia oivalluksia ja sain useamman toimivan työkalun omiin pohdintoihin ja toimintatapoihin. Olen niin kiitollinen - kuin olisi hyvän ystävän kanssa jutellut, todella. Kiitos Tara!" - Piia

"Tara näkee hyvin yrityksen tarpeet ja kehityksen kohteet. Hänellä on pitkä kokemus yrittäjänä, ja hän tietää, että jokaisella yrittäjällä on omat kipukohdat, joihin tarvitsee ulkopuolista tukea. yrittäjän työ on yksinäistä, joten pyydä apua - Taralta saat ainutlaatuista ja ammattimaista näkemystä ja roppakaupalla innostavia kehitysehdotuksia." - Maija

Kannustavaa kannattelua, tukea ja tietoa kirjailijoille

Kirjan kirjoittamista ei turhaan verrata synnytykseen, sillä prosessi on paitsi tunteellisesti, myös ajallisesti hyvin samantapainen. Molemmat vaativat kärsivällisyyttä, itsevarmuutta, pelkojensa kohtaamista, koko prosessin ymmärrystä ja kokeneemman tukea valintojen edessä.

 

Synnytysdoulan urani jatkuu siis luonnollisesti kirjailijoiden tukena ja turvana.

 

Saan paljon kyselyitä e-kirjan julkaisusta, kirjan kirjoitusprosessista, bloggaamisesta, somettamisesta, kirjailijan työtavoista jne. Käytännön asiat mietityttävät ja henkiset esteet jarruttavat. Silti haave omasta kirjasta, konkreettisesta sielun perinnöstä kutkuttaa, eikä jätä rauhaan. Jokainen kirjailija tarvitsee tukea, ja jos jossain olen hyvä, se on innostamisessa, kykyihin uskomisessa ja maaliin asti rinnalla kulkemisessa! 


Viiden tunne/tietokirjan, neljän lastenkirjan, kahden uusitun painoksen, kahden e-kirjan, viiden omakustanne-kirjan ja kansainvälisen Book Proposalin kokemuksella haluan jakaa tietämystäni ja kannustaa tekemään haaveesta totta! Olen tehnyt yhteistyötä kolmen eri kustantamon kanssa ja kustantanut itse lastenkirjasarjani sekä Äitipeli ja Perintö-kirjani. 

Opiskelen intohimoisesti kirjoittamista sekä kustannusalaa, käynyt Hay Housen Writer´s workshopin Englannissa sekä Hay House Writer´s verkkokurssin. Olen itse amerikkalaisen KN Literary Artsin asiakas ja tiedän omakohtaisesti, miten hyvän valmentajan tuki ja kannattelu turvaa luovuuden virtausta. Tätä kannattelua haluan koko sydämelläni tarjota, sillä jokaisen tarina on tarpeellinen ja tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi.

Tunnistan herkän prosessin tarpeet ja tunnetilat ja osaan asettaa sanani niin, että luova työ ei häiriinny, vaan saa innostavaa tulta alleen. Olen idearikas, tarkka, intohimoinen ja empaattinen vierellä kulkija. Kunnioitan syvästi jokaisen tarinoita ja omaa ääntä. Uskallan sanoa rehellisesti mielipiteeni, tasapainoisesti kannustaen ja haastaen kirjailijaa kirkastamaan tärkeää ja tarpeellista sanomaansa. En viilaa pilkkua, enkä puutu kielioppiin, vaan laajempaan kuvaan – elän mukana tunteiden vuoristoradassa sekä tulevaisuuden kuvissa, ideoiden kanssasi kirjan kirjoitusta, kustannusta, markkinointia sekä tuotteistamista.

Palautteita: 

”Taran tuki esikoiskirjani syntyvaiheessa oli korvaamatonta. Tara auttoi minua navigoimaan läpi monien karikkojen ja tuskaisten osuuksien, jotka olisivat voineet helposti katkaista matkani kulun. Epävarmuuksien ja writer’s blockien aikana, Taran kannustus, myötäeläminen ja kokemus valoivat minuun uskoa ja auttoivat löytämään minulle sopivat toimintatavat. Kirjan kirjoittamisen polku paljastui olevan kaikkea muuta kuin suora ja selkeä. Se oli paikoitellen tuskaista, kömpelöä ja haparoivaa, mutta samalla myös ihanaa, ainutlaatuista ja innostavaa. Olen sydämeni pohjasta kiitollinen, että Tara tuki minua kaikkien näiden vaiheiden läpi ja että saan pian pitää käsissäni esikoiskirjaani.” - Iisa

”Tara on kuin kokonainen iskujoukko yhdessä ihmisessä. Hän puolustaa taidetta ja taiteilijoita vimmaisesti, sillä hänellä on kyky nähdä kokonaisvaltaisesti taiteen voima. Hänen periksiantamaton tyylinsä ja vilpitön rehellisyytensä auttaa näkemään ne petolliset sudenkuopat, joihin kirjailija ei itse huomaa pudonneensa. Tara on kaikista ihmisistä juuri hän, joka ojentaa tikkaat, eikä vain pyydä, vaan käskee nousemaan kuopasta ylös ja äkkiä. Sen hetken jälkeen katsot yllättyneenä ympärillesi, huokaat  ja ihmettelet, miten paljon helpommalta kaikki tuntuu. Jos taiteen tekeminen ei suju tai siinä on pidäkkeitä, Tara tietää sen jo ennen sinua. Hänellä on uskomaton kyky ratkaista tilanne juuri sinun parhaaksesi!” - Ulla

KUUNTELE PODCASTINI AIHEESTA TÄSTÄ

Tunti tsemppausta: 

Tunnin Zoom tai puhelinsessio, jossa saat kysellä, kertoa ja jakaa mielesi päällä olevia asioita.

70€ (sis. alv)

Voimaannuttava myötäeläminen: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Zoom-sessio, jossa käydään läpi henkisiä esteitä ja näkyväksi tulemisen pelkoja. Kirkastetaan kirjan sanomaa, rakennetta, tyyliä ja hahmotellaan kirjoittamisen aikataulua. Pakettiin kuuluu lisäksi viisi tunnin puhelimitse tai Zoomilla tapahtuvaa henkistä mentorointia kirjoitusprosessin aikana, silloin kun sitä tarvitaan. Palvelu sopii kirjailijalle, joka tarvitsee varmuutta tekemiseen ja tsemppaavaa sitouttamista saada ensimmäinen vedos kirjoitettua. 

690€ (sis. alv)

Itsevarmasti eteenpäin: 

Kirjan ensimmäisen vedoksen luku- ja palautekeskustelu rakkaasta luomuksestasi. 45-kohtaisen perusteellisen kysymyslistan läpi käyminen yhdessä joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Palautetta mm. rakenteesta, jaksotuksesta, otsikoista, tyylistä ja sisällöstä. Palvelu sopii varsinkin omakustannetta kirjoittavalle, joka toivoo rehellistä ja perusteellista, kannustavaa ja kirjaansa palvelevaa palautetta.

590€ (sis. alv)

Ideoita ja mahdollisuuksia: 

Kolmen tunnin Zoom-sessio, jossa kartoitetaan kirjan elinkaarta sen ilmestymisen jälkeen. Miten järjestää kirjajulkkarit, entä kirjakiertue? Miten, missä ja kenelle markkinoida kirjaa ja miten kirjaa voi tuotteistaa luennoksi, kurssiksi, verkkokurssiksi ym? 

290€ (sis.alv)

Kaikki kolme pakettia yhteensä: 1390€ (sis.alv)