Miten voin palvella?

Palveluni

 

Henkilökohtainen tapaaminen

 

Rakasta itseäsi tarpeeksi tutustuaksesi itseesi. Haluatko miettiä yhdessä askeltesi suuntaa kohti vapaampaa ja omannäköisempää elämää?

Aihepiirejä, joissa minulla on eniten kokemusta ja tyytyväisiä asiakkaita:

-        Tunnelukot

-        Elämäntehtävän löytäminen

-        Kirjailijan valmennus
-        Haasteet ihmissuhteissa
-        Parisuhde
-        Uusperhe
-        Vanhemmuus
-        Paraneminen

Tyylini on lempeän suora ja huumorintajuinen ja uskon kokemusten voimaan. Siksi en suosi angstista analysointia, vaan arkista oman elämän ja sen aiheuttamien tunteiden kohtaamista yhdessä ja lapsenomaisella mielenkiinnolla. Autan sinua näkemään asiat ja ihmiset uudessa valossa, autan sinua ymmärtämään elämäsi tapahtumien syvemmän merkityksen. En anna valmiita vastauksia, sillä kaikki viisaus on sinussa ja uskon sinuun 100 prosenttisesti. Löydät avullani jälleen oman voimasi. 

Tapaaminen kodissani Vantaan Hiekkaharjussa, sinun omassa kodissasi pk-seudulla tai Skypen välityksellä

 

Kolmen tunnin tapaaminen 290€ (sis. alv)

Tapaamiset tämän jälkeen 75€ / tunti (sis. alv)

Lupaan 100% rahat takaisin takuun, jos koet, että tapaamisesta ei ollut mitään hyötyä. 

 

Kannustavaa kannattelua kirjailijoille

Kirjan kirjoittamista ei turhaan verrata synnytykseen, sillä prosessi on paitsi tunteellisesti, myös ajallisesti hyvin samantapainen. Molemmat vaativat kärsivällisyyttä, itsevarmuutta, pelkojensa kohtaamista, koko prosessin ymmärrystä ja kokeneemman tukea valintojen edessä. Synnytysdoulan urani jatkuu siis luonnollisesti kirjailijoiden tukena ja turvana.

Saan paljon kyselyitä e-kirjan julkaisusta, kirjan kirjoitusprosessista, bloggaamisesta, somettamisesta, kirjailijan työtavoista jne. Käytännön asiat mietityttävät ja henkiset esteet jarruttavat. Silti haave omasta kirjasta, konkreettisesta sielun perinnöstä kutkuttaa, eikä jätä rauhaan. Jokainen kirjailija tarvitsee tukea, ja jos jossain olen hyvä, se on innostamisessa, kykyihin uskomisessa ja maaliin asti rinnalla kulkemisessa! 


Viiden kirjan, kahden uusitun painoksen, kahden e-kirjan, omakustanne-kirjan ja kansainvälisen Book Proposalin kokemuksella haluan jakaa tietämystäni ja kannustaa tekemään haaveesta totta! Olen tehnyt yhteistyötä kolmen eri kustantamon kanssa ja opiskellut intohimoisesti kirjoittamista sekä kustannusalaa, käynyt Hay Housen Writer´s workshopin sekä Hay House Writer´s verkkokurssin. Olen itse amerikkalaisen KN Literary Artsin asiakas ja tiedän omakohtaisesti, miten hyvän valmentajan tuki ja kannattelu turvaa luovuuden virtausta. Tätä kannattelua haluan koko sydämelläni tarjota, sillä jokaisen tarina on tarpeellinen ja tärkeä ja ansaitsee tulla kuulluksi.

Tunnistan herkän prosessin tarpeet ja tunnetilat ja osaan asettaa sanani niin, että luova työ ei häiriinny, vaan saa innostavaa tulta alleen. Olen idearikas, tarkka, intohimoinen ja empaattinen vierellä kulkija. Kunnioitan syvästi jokaisen tarinoita ja omaa ääntä. Uskallan sanoa rehellisesti mielipiteeni, tasapainoisesti kannustaen ja haastaen kirjailijaa kirkastamaan tärkeää ja tarpeellista sanomaansa. En viilaa pilkkua, enkä puutu kielioppiin, vaan laajempaan kuvaan – elän mukana tunteiden vuoristoradassa sekä tulevaisuuden kuvissa, ideoiden kanssasi kirjan kirjoitusta, kustannusta, markkinointia sekä tuotteistamista.

Voimaannuttava myötäeläminen: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-sessio, jossa käydään läpi henkisiä esteitä ja näkyväksi tulemisen pelkoja. Kirkastetaan kirjan sanomaa, rakennetta, tyyliä ja hahmotellaan kirjoittamisen aikataulua. Pakettiin kuuluu lisäksi viisi tunnin puhelimitse tapahtuvaa henkistä mentorointia kirjoitusprosessin aikana, silloin kun sitä tarvitaan. Palvelu sopii kirjailijalle, joka tarvitsee varmuutta tekemiseen ja tsemppaavaa sitouttamista saada ensimmäinen vedos kirjoitettua. 

690€ (sis. alv)

Itsevarmasti eteenpäin: 

Kirjan ensimmäisen vedoksen luku- ja palautekeskustelu rakkaasta luomuksestasi. 45-kohtaisen perusteellisen kysymyslistan läpi käyminen yhdessä joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse. Palautetta mm. rakenteesta, jaksotuksesta, otsikoista, tyylistä ja sisällöstä. Palvelu sopii varsinkin omakustannetta kirjoittavalle, joka toivoo rehellistä ja perusteellista, kannustavaa ja kirjaansa palvelevaa palautetta.

590€ (sis. alv)

Ideoita ja mahdollisuuksia: 

Kolmen tunnin henkilökohtainen tapaaminen tai Skype-sessio, jossa kartoitetaan kirjan elinkaarta sen ilmestymisen jälkeen. Miten järjestää kirjajulkkarit, entä kirjakiertue? Miten, missä ja kenelle markkinoida kirjaa ja miten kirjaa voi tuotteistaa luennoksi, kurssiksi, verkkokurssiksi ym? 

290€ (sis.alv)

Kaikki kolme pakettia yhteensä: 1390€ (sis.alv)

 

Parisuhde tunteiden tikapuilla

 

Parisuhde kaipaa tarpeiden ja tunteiden selkeyttämistä erilaisissa elämänmuutosvaiheissa. Kuuntelen myötätunnolla, sanon asiat suoraan ja olen kehittänyt työkaluksi tikapuun, jonka avulla näette ymmärrettävästi missä vaiheessa olette parisuhteessanne menossa ja mitä toisiltanne kaipaatte. Tämä ymmärrys vapauttaa paljon pelkoja ja saa aikaan halun auttaa ja kannustaa toista uuden edessä. Tapaan ensin teidät molemmat yksitellen ja kuuntelen tarkasti rivien välistä tarpeitanne ja olettamuksianne itsestänne ja toisesta. Lopuksi tapaamme kaikki yhdessä ja tulkitsen tilanteenne ja autan teitä näkemään toisenne aivan uudessa valossa. Saatte vastakohtaisuutenne ja tärkeimmät tarpeenne selkeästi esille ja tiedätte miten jatkaa eteenpäin – käsi kädessä kohti tasapainoisempaa suhdetta itseenne ja toisiinne.

Tapaaminen kodissani Vantaan Hiekkaharjussa, sinun omassa kodissasi pk-seudulla tai Skypen välityksellä

Kolme 2-3 tunnin tapaamista 800€ (sis. alv)

Jos toinen haluaa jatkaa yhteisen osuuden jälkeen 75€ / tunti (sis. alv)

Lupaan 100% rahat takaisin takuun, jos koette, että tapaamisista ei ollut mitään hyötyä. 

Bohotuspalvelut

Sisustuskuviani Instagramissa: @j.o.y.h.o.m.e

Teen bohotuspalveluita tunti- tai päiväveloituksella koteihin ja toimitiloihin. Päätetään ensin yhdessä missä tarvitset eniten apua.
 
-        Huonekalujen liitumaalilla tuunausta
-        Tilaratkaisujen suunnittelua ja meilitse vinkit ja linkit mistä löytää ehdottamani asiat
-        Kalusteiden siirtelyä ja kodin järjestelyä bohomaiseen harmoniaan jo olemassa olevilla huonekaluilla ja esineillä

190 € / tunti  tai 790€ / koko päivä (sis. alv)

Olen erittäin nopea ja tehokas ja tämäkin palvelu sisältää 100% tyytyväisyystakuun.

Kysy myös Täyden palvelun tarjousta,

jossa hoidan paikalle asiakkaan budjetin mukaan maalarin, tapetoijan, poraajan ja hoidan, tuunan, shoppailen, koordinoin ja järjestän koko kodin kuntoon ihan viimeistä naulaa myöten.

“Taran bohotuspalvelu oli uskomaton! Pyysin Taran käymään, jotta saisin uuden kodin työhuoneestani viihtyisän. Heti kun Tara näki tilat, hänellä alkoivat ideat virtaamaan ja luovuus pulputtamaan sellaisella vauhdilla, että hetken päästä pyysin häntä ideoimaan koko kodin "bohotuksen" ja loput on historiaa! Kolmen viikon päästä ensikäynnistä minulla oli koko 125 neliön omakotitalon kaikki tilat muutettu todella kauniiksi, kodikkaaksi, minun näköiseksi ja hyvinvointia lisääväksi. Käytiin yhdessä kolme kertaa ostoksilla juuri oikeissa ostospaikoissa, Tara tuunasi huonekaluja käden käänteessä, hymyssä suin, innostuneena mun kodistani! Taran ei tarvitse kun käydä huoneessa, niin kuin taikasauvalla se muuttuu viihtyisäksi. Ja se nopeus! Huh huh! Kaikki meni virtaavasti, hyvässä flowssa, hauskasti ja ihmeellisten "sattumien" summana kaikki palaset loksahtivat kohdalleen.

Samalla tämän parin viikon aikana oma luovuuteni lähti virtaamaan ja vanhat luutuneet uskomukseni sisustamisesta saivat kyytiä Taran rohkeassa, rennossa ja luottavaisessa tyylissä. Kaikki tehtiin juuri kuten itse en olisi uskaltanut tai keksinyt tehdä, matkan varrella sain kohdata pelkojani ja lopputulos on huikea!

Tara otti huomioon kaiken tasapainon ja kontrastit, maskuliininen ja feminiinen energia ovat tasapainossa eri tiloissa. En oikeastaan voi uskoa tätä vieläkään todeksi, miten onnekas olin, että sain Taran tähän projektiin mukaan. Nyt kodissani on erilailla hyvä fiilis joka huoneessa, saan toteuttaa itseäni, enkä malttaisi mennä edes nukkumaan, kun haluaisin vain viettää aikaa eri huoneissa! Yrittäjänä työteho ja inspiraatio lähtivät uusille raiteille, maltan tuskin odottaa, että pääsen luomaan upeita juttuja uudessa työhuoneessani.

Vihersisustaminen on myös Taran vahvuus, kasvit toivat elämän ja elinvoiman kotiini. Värit ja harmonia sekä luovat ratkaisut ovat ytimessä. Samalla Tara antoi kullanarvoisia vinkkejä lapsen tunteiden käsittelemiseen ja kohtasi lapseni tavalla, jonka jälkeen hän ei ole ollut entisensä - myönteinen muutos tapahtui intensiivisen tunnin parin kohtaamisen ansiosta.”

 

- Riikka Pajunen