Retriitti - elämää mullistava kokemus!

 

Retriiteillä syntyvä yhteishenki ja energia on ainutlaatuista ja voimistavaa ja niissä energioissa kaikki uusi on helpompi omaksua.

 

Retriittejä pidetään Hiekkaharjun kartanolla sekä Tuomiston Kartanon upeissa puitteissa ja silmiä hivelevissä maisemissa.

Lisätietoja kaikista retriiteistä sekä ilmoittautumisohjeet saat linkistä, joka vie Holvi-kauppaani.

Jos retriitti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä meilin  [email protected]

 

Vuoden 2022 ja 2023 retriitit

DHARMA - KOHTI UNELMATYÖTÄ

Karita Aaltosen kanssa
23-25.9.2022

Lisätietoa

LOVEJOY retriitti 

 

Lovejoy-yhteisölle
10-12.3.2023

LISÄTIETOA LOVEJOYSSA

Lisätietoa

 

 "Tara sinä olet retriitin vetäjänä olet ainutlaatuinen. En voisi kuvitella saavani kenenkään muun retriitistä näin paljoa. Sinulla on luontainen kyky kohdata jokainen osallistuja omalla yksilöllisellä tavalla, juuri sellaisella tavalla jota jokainen itse tarvitsee voidakseen edetä. Tarjoat aina arvokkaita näkökulmia, mutta et mielestäni painosta, vaan annat aina myös tarvittavaa tilaa tehdä omat ratkaisut."

“Kiitos Tara, kun autat meitä muistamaan kuinka ainutlaatuisia ja rakastettavia me kaikki olemme ja jaat kokemustasi ja tietoa niin hersyvän hauskalla, aidolla, innostuneella ja sydämellisellä sekä ennen kaikkea maanläheisellä, mutta silti niin henkevällä tavalla. Tarjoat monenmoista apua ja lohtua niin käytännön asioihin kuin syvällisempiinkin pulmiin. Hoivaat sieluamme ja ravitset kehoamme."

"Vaikutuspiirissäsi on uskomattoman innostavaa ja voimaannuttavaa. Kauniit silmäsikin suorastaan tuikkivat syvempää tietämystä ja terävät, mutta lempeät kysymyksesi saattelevat meidät sisäisen viisautemme äärelle. Tulisin kuuntelemaan sinua aiheessa kuin aiheessa, sillä niin karismaattinen, ilahduttava ja sykähdyttävä luennoitsija olet. Sydämellinen kiitos hienosta työstä.”

Palautteita eri retriiteiltä

 

"Aluksi ajattelin, että paasto on keskiössä, mutta lopulta paasto oli vain sivuseikka ja pääsin todella käsittelemään asioita, jotka elämässäni on nyt esillä."

 

"Parasta oli kehoyhteyden löytyminen ja kaikki ihana pieni luksus mitä oli ympärillä ja tarjolla. Ihanat ihmiset, yhdessäolo yhdistettynä sopivaan määrään omaa rauhaa ja omaa tilaa."

 

"Karitan positiivisuus ja ilo oli tarttuvaa ja Taran innostus ja suorapuheisuus tulivat tarpeeseen. Lämmin kiitos!"

 

"Isojen ja tärkeiden tunteiden käsitteleminen ihan mahtavassa naisporukassa oli parasta! Rauhallinen ja idyllinen maalaismaisema kruunasi tämän kaiken."

 

"Huikeat ja inspiroivat tarinat ja se, ettei tarvinnut miettiä ruokaa oli ihanaa. Jooga, luonto, miljöö, kaikki toivat niin paljon oivalluksia itsestäni."

 

"Olin yllättynyt miten hyvältä ja helpolta paasto tuntui. Ohjelmatarjonta oli runsas ja todella innostava ja ajatuksia ja tunteita herättävä. Jooga oli ihan mahtavaa!"