Somen tarkoitus on tuoda asiakkaat omille sivuillesi... mutta sivusi ovat jo vanhat, eivätkä kuvasta sinua tänä päivänä.
Haluatko itsesi näköiset ja sinun energiaasi huokuvat sivut, joilla löydät unelma-asiakkaasi?
Jos et halua maksaa kalliita kuukausimaksuja, eikä sinulla ole kiinnostusta tai aikaa tehdä sivujasi itse, mutta haluat UPEAT sivut...

SQUARESPACE JA MINÄ OLEMME SINUA VARTEN!

 

Ota yhteyttä ja tehdään sinulle toimivat Squarespace-sivut @ease tyyliin - stressivapaasti ja hauskaa pitäen!

 

 

 

Katso tästä Squarespacen edulliset hintavaihtoehdot

Haluan että sinä teet sivuni!

 

Jos haluat juuri minut tekemään nettisivusi, olen imarreltu. Minusta nettisivujen teko on kuin kirjan kirjoittamista sinusta, osaamisestasi ja palveluistasi. Ja saan käyttää kuviakin! Minusta on tärkeää, että sivusi edustavat sinua täydellisesti, koska haluan, että löydät sivujesi kautta unelma-asiakkaasi.

Mitä tarvitsen sinulta:

- Kuvia sivuillesi (ammattikuvaajat rocks, mutta voit aivan hyvin aloittaa kännykkäkuvillakin.)

- hahmotelman välilehdistä ja valmiit tekstit sinusta ja palveluistasi 

- Hankit Squarespacen kuukausi- tai vuosimaksun. Domain voi olla omasi tai voit ottaa sen myös Squarespacelta.

- Rehellisyyttä vaatia minua viilaamaan sivuja, niin että olet 100% tyytyväinen kun homma on tehty. 

Sinun menestyksesi on minun menestykseni!

Laskutan puolet hinnasta kun aloitan työn ja loput, kun työ on valmis. 

 

Squarespacen nettisivut BASIC

 

Olet aloitteleva yrittäjä tai harrastelija ja tarvitset yksinkertaiset sivut, joilla aloitat urasi / podcastisi / palvelusi tarjoamisen. Sivuillasi on 1-4 välilehteä.

Basic sivut sisältävät kahden tunnin haastattelun, jotta opin tuntemaan sinut sekä tuotteesi. Tarvitsen kuviasi ja valmiit tekstit sivuillesi. Teen sivusi max kuukaudessa, ja kuukauden sisällä saat pyytää muutoksia ja muuttaa tekstejä sivuillasi.

Tarjoan tietenkin myös korvaamatonta innostusta ja tukea alkumetreillesi, sekä tukun ideoita tulevaisuuteen!

 

 

HINTA: 1250€ plus alv

 

Squarespacen nettisivut PRO

 

Olet jo yrittäjä ja sinulla on monipuolisia palveluita ja hyvä visio siitä, millaiset sivut haluat. Sivuillasi on yli 4 välilehteä. Hoidan domainin siirron sekä mahdolliset asiakaskirjeiden tilaajien siirron vanhoilta sivuiltasi. 

PRO sivut sisältävät kolmen tunnin haastattelun, jotta opin tuntemaan sinut ja palvelusi. Kirjoitan ja/tai muokkaan jo valmiina olevat tekstisi ja sinä saat keskittyä siihen, mitä teet parhaiten. Teen sivusi max kuukaudessa, ja kuukauden sisällä saat pyytää muutoksia ja muuttaa tekstejä sivuillasi.

Be a PRO - trust and delegate!

 

HINTA: 1550€ plus alv

 

Squarespace-tuki

HUOM! Tämä palvelu on vain asiakkaille, joiden Squarespace- sivut olen rakentanut. Teen kaiken sen, jota et itse ehdi tehdä, kun luot imperiumiasi, tai jota et halua tehdä, kun... et vain halua! Veloitan vain kädet näppäimillä ajasta, en kommunikoinnista ja viestittelystä. 

 

 HINTA: 70€ tunti plus alv

 

Uusi nousu yrittäjänä!

Sivusi ovat käyntikorttisi!

 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Pilkun tarkkaa huumorilla

 

Työnteko Taran kanssa on aina ollut mutkatonta ja mukavaa. Tämä nainen on rautainen ammattilainen höystettynä hulvattomalla huumorilla ja uskomattomilla visioilla. Työn hän hoitaa pilkun tarkasti ja laatu on poikkeuksetta todella timanttista. Omat kotisivuni verkkokurssi alustoineen hän hioi toiveideni mukaisesti ja tapaamisemme ovat olleet hyvin nostattavia ja tsemppaavia. En voi muuta kuin lämpimästi suositella!!

 

Sanna Luther

www.sannaluther.com 

Ajatustenlukija ja ajansäästäjä

 

 

Tara ♥️ Ei tulisi mistään mitään ilman tätä markkinointi-Kajabi-tsemppari-gurua! Omaa aikaa säästyy kun joku toinen lukee ajatukset ja tekee jo ennen kuin kerkiän itse ajatellakaan. Nopein ja tehokkain tyyppi kenet tiedän. Suuri suositus tälle tehopakkaukselle.

 

Karita Aaltonen

www.karitaaaltonen.fi

Meeting the goals with respect

 

Tara delivered a website that I'm proud of with minimal effort on my part. She encouraged me to rethink my ideas and offered professional tips to maximize the quality of my pages. Tara demonstrated exceptional skill in challenging me while balancing respect for my busy work life and meeting our agreed goal of getting my pages up on schedule!

I highly recommend working with Tara if you're seeking professional quality work with minimal hassle.

 

Jason Staines

www.leadinglight.fi