ÄITIPELI  juhlajulkaisu jälkipuheella (Viisas Elämä)

Hei äiti, oletko yhtä hukassa itsesi kanssa kuin minä, Oscar-tason marttyyriäiti olin?

Kaipaatko rehellistä herättelyä, jotta oppisit tunnistamaan tarpeitasi ja löytämään voimasi?

Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa suoraan vauvan, lapsen ja parisuhteen hyvinvointiin. Äitiyteen on helppo hukkua, ja silloin siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. Stressin ja epävarmuuden alla lymyää jokaisen äidin todellinen voima ja viisaus, ja tämä kirja johdattaa sen voiman äärelle.

Äitipeli sopii kaikenikäisten lasten äideille. Kirja ohjaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin minä uskon, millainen äiti ja puoliso haluan olla, mistä olen valmis päästämään irti ja mitä haluan tilalle. Äitipeli tarjoaa vertaistukea, ymmärrystä, hyväksyntää ja ennen kaikkea iloa ja keveyttä naiseuteen, äitiyteen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen.

Uskalla herätellä omaa voimaasi ja voita elämän pelissä!

 

Tilaa tästä

PERINTÖ - Ymmärrä elämääsi arkkityyppien avulla (Omakustanne)

MYÖS ÄÄNIKIRJANA Taran lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

Taisteletko itseäsi ja elämäntehtävääsi vastaan? Tunnetko olosi oudon ontoksi? Oletko hukannut suuntasi?

Arkkityypit auttavat meitä ymmärtämään itseämme, läheisiämme, valintojamme ja haaveitamme.

Mikä kahdestatoista arkkityypistä esittää pääosaa elämässäsi? Oletko ytimeltäsi Viaton, Orpo, Hoitaja vai Soturi? Oletko joutunut varjojen vieteltäväksi? Saavatko kaikki kaksitoista arkkityyppiä esiintyä elämässäsi? Löytyykö sinusta Etsijän, Kapinallisen, Rakastajan tai Luojan energiaa? Mitä uutta ja ihmeellistä voisivat Hallitsija, Narri, Velho ja Tietäjä tuoda elämääsi?

Soturin elämäänsä rohkeasti kirjassa avaava Lange kannustaa lukijoitaan avautumaan mahdollisimman monille uusille arkkityypeille. Osa on tuttuja ja turvallisia, mutta entä ne kaikista vaikeimmat ja kaukaisimmat? 

Ole rohkeasti oma itsesi ja jätä vahva perintö lapsillesi ja koko maailmalle.

Tilaa tästä

Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima (Otava)

MYÖS ÄÄNIKIRJANA Taran lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

Ilman sinua ei olisi minua on Otavan ja Hidasta Elämää -kirjasarjan kirja.

Luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainoiselle perhe-elämälle.

Löydämme usein vierellemme vastakohtamme. Erilaiset tavat ja uskomukset ärsyttävät ja aiheuttavat suuria tunteita, mutta mitä jos ärsytys olisikin hyvä asia? Parisuhteen ansiosta voimme löytää itsestämme uusia puolia, kasvaa ja tuntea täyttymystä yhdessä, aivan tavallisen arjen tohinassa. Juuri puolisolta voit oppia ne asiat, jotka sinulle ovat vaikeita ja sinä voit opettaa puolisollesi ne asiat, jotka ovat hänelle vaikeita.

"Olen lukenut ison kasanparisuhdekirjoja, mutta en mitään näin intiimiä, koskettavaa, viiltävää, hauskaa, oivalluttavaa ja innoittavaa. Kirjasi mahdollistaa oppimisen, kasvun ja rakkaudessa kukoistuksen kaikille meille lemmessä rimpuileville ja sitä janoaville."

Tilaa tästä

Tikapuut rakkauteen - tunne elämäsi (Otava) 

LOPPUUNMYYTY! Saatavana vain ÄÄNIKIRJANA Taran lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

Tikapuut rakkauteen - tunne elämäsi on Otavan ja Hidasta Elämää -kirjasarjan kirja.

On rohkeaa tuntea, helpompaa on tukahduttaa ja vältellä tunteitaan.

Kun oppii tunnistamaan eri tunnetasoja, ymmärrys itseä ja muita kohtaan kasvaa. Elämän voi nähdä tunteiden tikapuina, joita kiipeämme ylös ja alas häpeästä rakkauteen. Kulkemalla tikapuita pitkin tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti. Silloin saa tilaa innostukselle, keveydelle ja rakkaudelle. Tara Langen omakohtaiset kokemukset tikapuiden eri tasoilta kutsuvat tarkastelemaan omaa tunne-elämää rehellisesti.

“Tikapuut rakkauteen avasi silmäni aivan uudelle tavalle tarkastella elämää, itseäni sekä omia valintoja! Tunnetasot, millä olemme ja mitä koemme elämässämme sillä hetkellä olivat todella koskettavia, syvällisiä ja mieleenpainuvia. Kirjasi teki minuun suunnattoman vaikutuksen ja sai aidosti minut muuttamaan tapaani kohdata tunteitani."

Kuuntele tästä

Tikapuut rakkauteen tehtäväkirja (Otava)

Oma voima löytyy hetkistä, jolloin antaudut rohkeasti tunteillesi.

Kiipeä tikapuita kohti tasapainoista ja merkityksellistä elämää tehtäväkirjan inspiroimana.

Usein ajatellaan, että raskas elämä ja eteenpäin puskeminen on normaali olotila, johon tulee tyytyä. Tehtäväkirja ohjaa kulkemaan tunteiden tikapuilla ja pohtimaan oman elämän opetuksia ja kokemuksia. Tikapuiden avulla tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti, jotta saadaan tilaa keveydelle ja rakkaudelle.

Ota ensimmäinen askel kohti oman näköistä elämää.

"Tikapuiden kautta pystyy ymmärtämään omia tunteita ja oman elämän valintoja. Sain hyväksyntää tunteilleni, pystyin antamaan anteeksi niin monelle ja näin miten upean elämän olinkaan saanut elää. Mikä matka - nyt todella tunnen itseni!"

Tilaa tästä

Äitipeli - selviydy voittajana (Viisas Elämä)

LOPPUUNMYYTY! Saatavilla vain ÄÄNIKIRJANA Taran lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

Suoraa ja rehellistä puhetta naiseudesta, äitiydestä ja parisuhteesta. Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa kaikkeen hänen ympärillään. Äitiyteen on helppo hukkua - siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. 

Kirja sopii kaikenikäisille äideille ja se on saanut kiitosta myös monelta isältä. 

Taran humoristinen ja suorasukainen tarinankerronta auttaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin uskon ja millainen nainen, äiti ja puoliso haluan olla. 

"Luulin ostavani taas uuden vertaistukiopuksen vanhemmuudesta. Olin jo muutaman sivun jälkeen puulla päähän lyöty, koska aivan sattumalta tämä olikin se mitä tarvitsin juuri tässä elämäntilanteessa. Olen ollut pian neljä vuotta kotiäitinä ja arjesta nauttiminen oli alkanut tuntua haastavalta, olin huomaamattani ajautunut marttyyriäidin rooliin. Kirjan myötä tajusin että jos en nauti arjesta niin todellisuudessa en nauti elämästäni. Olen imenyt kirjasta itseeni jokaisen lauseen ja olen kokenut todella suuria ahaa-elämyksiä. Kiitos myös konkreettisista työkaluista, äitipeli-tehtävistä. Huolehdit, että oivallus menee myös käytäntöön ja muuttuu arjen askareiksi, eikä jää vain kauniiksi ajatukseksi. Uskallan sanoa, että kirja muutti elämäni suunnan."

 

Kuuntele tästä

Vihermehu- elinvoimaa luonnosta (Viisas Elämä)

Tara Lange kertoo inspiroivassa kirjassaan maailmaa valloittaneesta ilmiöstä, vihermehuista.


Luonto tarjoaa kaikki raaka-aineet kehon puhdistamiseen ja ravitsemiseen. Vihermehu on vauvasta vaarille sopiva, edullinen, turvallinen ja helppo keino ylläpitää terveyttä, päästä eroon sokeri-addiktiosta, lievittää lääkkeiden sivuvaikutuksia ja jopa parantua kroonisista sairauksista.

Tara Lange on kerännyt kirjaan tarinoita mehujen tuomista positiivisista terveysvaikutuksista useilta mehustamisen harrastajilta. Mehustajat kertovat kirjassa mm. vaivattomasta painonpudotuksesta, toimivasta ruuansulatuksesta, unen laadun ja määrän paranemisesta sekä hehkuvasta ihosta. Kirjan käytännölliset neuvot, konkareiden vinkit ja herkulliset reseptit tekevät mehustamisen aloittamisesta helppoa.

"Olen ihan julmetun montaa kirjaa lukenut ja vaikka olevinaan tiedän paljon, niin luin kirjasi melkein sanasta sanaan. Ja kuulen äänesi samalla päässäni. Erittäin hyvä ja käytännönläheinen ote, paljon vinkkejä ja omakohtaista kokemusta. Henkilökohtaisesti sinulta minulle, ei opettajalta oppilaalle" - huokuu joka sivulta."

"Vihdoinkin suorasukainen kirja jossa asiat selitettiin ilman hienostelua! Luki helposti illassa ja sai kaiken tiedon minkä tarvitsee. Innostuimme vaimon kanssa ja tulokset alkavat jo näkyä, kiitos sinulle!"

Tilaa tästä

Vihermehu - luonnon voimaa lasissa (Omakustanne)

E-KIRJA Vihermehuilla voit parantua kroonisista sairauksista, kuten kirjassa oleva tarina kirjoittajan tyttären ja miehen kokemuksista todistaa. Lyhyt ja ytimekäs opas vihermehujen terveysvaikutuksista ja niiden valmistamisesta kirjoittajan oman kokemuksen ja maalaisjärjen äänellä.


Mehustaminen on yksinkertaista, helppoa ja hauskaa. Herkullisia reseptejä ja simppelit vastaukset kaikkiin kysymyksiisi, jotta voit heti aloittaa matkasi pysyvän hyvinvoinnin ja terveyden tielle!

"Ostitko mehulingon? Hyvä, nyt osta tämä nopeasti ahmittava e-kirja, niin pääset hommiin! Joka kodin perusopas, josta saa intoa ja tietoa, juuri sopivan verran!"

Lataa tästä