Tietokirjat

PERINTÖ - Ymmärrä elämääsi arkkityyppien avulla

(Omakustanteinen)

 

NYT OLLAAN YTIMESSÄ! Tikapuut rakkauteen ja Ilman sinua ei olisi minua- kirjailijan uusin teos on taattua Tara-tyyliä! Otetaan mielenkiintoinen aihe, keksitään hauska idea ja katsotaan millaisiin mielikuviin ja oivalluksiin sydän meitä aiheen parissa johdattaa!

Moniulotteinen ihminen jättää jälkeensä rikkaan henkisen perinnön.
Hiertääkö jokin sieluasi, muttet tiedä mitä sinun pitäisi asialle tehdä? Taisteletko itseäsi ja elämäntehtävääsi vastaan? Tunnetko olosi oudon ontoksi? Oletko hukannut suuntasi?

Arkkityypit auttavat meitä ymmärtämään itseämme, läheisiämme, valintojamme ja haaveitamme.
Mikä kahdestatoista arkkityypistä esittää pääosaa elämäsi elokuvassa? Oletko ytimeltäsi Viaton, Orpo, Hoitaja vai Soturi? Oletko joutunut varjojen vieteltäväksi? Saavatko kaikki kaksitoista arkkityyppiä roolin elokuvassasi? Löytyykö sinusta Etsijän, Kapinallisen, Rakastajan tai Luojan energiaa? Mitä uutta ja ihmeellistä voisivat Hallitsija, Narri, Velho ja Tietäjä tuoda elämääsi?

"Ota nyt askel taaksepäin ja katso elämääsi kameran linssin läpi. Millaista perintöä olet jättämässä? Millaisia uskomuksia? Mitä tapoja? Jos haluat muuttaa tapojasi tai muuttua aidommaksi versioksi itsestäsi, minkä arkkityypin energiaa muutokseen tarvitset?"

Tara Lange johdattaa sinut hauskalle ja oivalluttavalle sankarin matkalle, jossa opit kunnioittamaan ydintäsi ja tunnistamaan varjojasi. Voimaannu ja hyväksy itsesi, äläkä enää taistele itseäsi ja lahjojasi vastaan. Ole oman elämäsi sankari!

 

Omaa Soturin elämäänsä rohkeasti kirjassa avaava Lange kannustaa lukijoitaan avautumaan mahdollisimman monille uusille arkkityypeille. Osa on tuttuja ja turvallisia, mutta entä ne kaikista vaikeimmat ja kaukaisimmat? Mitä hyötyä niille avautumisesta on? Kuka on elämäsi Yoda, joka pakottaa sinua kasvamaan ja avautumaan juuri sille vaikeimmalle arkkityypille, jonka olet jo lapsuudessasi laittanut käsirautoihin pimeän luolan perälle?

"Sankarin vaellus ei ikinä lopu. Meillä on koko elämä aikaa avautua kaikille eri tunteille ja arkkityypeille. Saamme tehdä lukuisia erilaisia elokuvia, kaikissa genreissä. Jos kaipaat elämääsi lisää taikaa, tutustu Velhoon ja kanavoi itseesi perintöliemen maagista energiaa. Jos kaipaat lisää rakkautta ja nautintoa, tutustu Rakastajaan ja kylve shampanjassa. Jos kaipaat rajanvetoa ja rohkeutta, tutustu Soturiin, hän lainaa ilomielin miekkaansa."  

Pidä ytimesi, kunnioita lahjojasi äläkä ikinä pyydä anteeksi sitä, millaiseksi olet syntynyt ja mitä tänne maailmaan olet tullut tekemään!


Ole rohkeasti oma itsesi ja jätä vahva perintö lapsillesi ja koko maailmalle.

 

Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima (Otava)

 

NYT MYÖS ÄÄNIKIRJANA Taran itsensä lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

 

Ilman sinua ei olisi minua on Otavan ja Hidasta Elämää -kirjasarjan kirja.

Luo tilaa rakkaudelle, ilolle ja tasapainoiselle perhe-elämälle.

 

Löydämme usein vierellemme vastakohtamme. Erilaiset tavat ja uskomukset ärsyttävät ja aiheuttavat suuria tunteita, mutta mitä jos ärsytys olisikin hyvä asia? Parisuhteen ansiosta voimme löytää itsestämme uusia puolia, kasvaa ja tuntea täyttymystä yhdessä, aivan tavallisen arjen tohinassa. Juuri puolisolta voit oppia ne asiat, jotka sinulle ovat vaikeita ja sinä voit opettaa puolisollesi ne asiat, jotka ovat hänelle vaikeita.

 

"Olen lukenut ison kasanparisuhdekirjoja, mutta en mitään näin intiimiä, koskettavaa, viiltävää, hauskaa, oivalluttavaa ja innoittavaa. Kirjasi mahdollistaa oppimisen, kasvun ja rakkaudessa kukoistuksen kaikille meille lemmessä rimpuileville ja sitä janoaville."

 

Tikapuut rakkauteen - tunne elämäsi (Otava)

NYT MYÖS ÄÄNIKIRJANA Taran itsensä lukemana kaikissa suurimmissa äänikirjapalveluissa! 

 

Tikapuut rakkauteen - tunne elämäsi on Otavan ja Hidasta Elämää -kirjasarjan kirja.

On rohkeaa tuntea, helpompaa on tukahduttaa ja vältellä tunteitaan.

 

Kun oppii tunnistamaan eri tunnetasoja, ymmärrys itseä ja muita kohtaan kasvaa. Elämän voi nähdä tunteiden tikapuina, joita kiipeämme ylös ja alas häpeästä rakkauteen. Kulkemalla tikapuita pitkin tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti. Silloin saa tilaa innostukselle, keveydelle ja rakkaudelle. Tara Langen omakohtaiset kokemukset tikapuiden eri tasoilta kutsuvat tarkastelemaan omaa tunne-elämää rehellisesti.

“Tikapuut rakkauteen avasi silmäni aivan uudelle tavalle tarkastella elämää, itseäni sekä omia valintoja! Tunnetasot, millä olemme ja mitä koemme elämässämme sillä hetkellä olivat todella koskettavia, syvällisiä ja mieleenpainuvia. Kirjasi teki minuun suunnattoman vaikutuksen ja sai aidosti minut muuttamaan tapaani kohdata tunteitani."

 

Tikapuut rakkauteen - tunne itsesi TEHTÄVÄKIRJA (Otava)

 

Tikapuut rakkauteen - tunne itsesi

 

Oma voima löytyy hetkistä, jolloin antaudut rohkeasti tunteillesi.

 

Kiipeä tikapuita kohti tasapainoista ja merkityksellistä elämää tehtäväkirjan inspiroimana.

 

Usein ajatellaan, että raskas elämä ja eteenpäin puskeminen on normaali olotila, johon tulee tyytyä. Tehtäväkirja ohjaa kulkemaan tunteiden tikapuilla ja pohtimaan oman elämän opetuksia ja kokemuksia. Tikapuiden avulla tunnistetaan tukahdutettuja tunteita, uskomuksia ja egon valheita – ja päästetään niistä irti, jotta saadaan tilaa keveydelle ja rakkaudelle.


Ota ensimmäinen askel kohti oman näköistä elämää.

 

"Tikapuiden kautta pystyy ymmärtämään omia tunteita ja oman elämän valintoja. Sain hyväksyntää tunteilleni, pystyin antamaan anteeksi niin monelle ja näin miten upean elämän olinkaan saanut elää. Mikä matka - nyt todella tunnen itseni!""

LOPPUUN-

MYYTY!

Äitipeli - selviydy voittajana (Viisas Elämä) LOPPUUNMYYTY!

 

Suoraa ja rehellistä puhetta naiseudesta, äitiydestä ja parisuhteesta.

Äidin henkinen hyvinvointi vaikuttaa kaikkeen hänen ympärillään. Äitiyteen on helppo hukkua - siitä voi tulla suorittamista ja elämästä ilotonta puurtamista. 

Äitipeli auttaa näkemään ja kokemaan elämää uudella tavalla, haastavana ja hauskana pelinä, jota on jännittävää pelata. Äitipeli on joka äidin lohtukirja, tarjoten hyväksyntää ja ymmärrystä perhe-elämän haasteisiin. Kirja sopii kaikenikäisille äideille ja se on saanut kiitosta myös monelta isältä. 

Taran humoristinen ja suorasukainen tarinankerronta auttaa äitejä kysymään itseltään kuka minä olen, mihin uskon ja millainen nainen, äiti ja puoliso haluan olla. 

Äitipeli nyt vain ÄÄNIKIRJANA Taran lukemana!

Osta omaksesi Book Gardenista, tai kuuntele Storytelissä, BookBeatissa tai Nextoryssä

"Luulin ostavani taas uuden vertaistukiopuksen vanhemmuudesta. Olin jo muutaman sivun jälkeen puulla päähän lyöty, koska aivan sattumalta tämä olikin se mitä tarvitsin juuri tässä elämäntilanteessa. Olen ollut pian neljä vuotta kotiäitinä ja arjesta nauttiminen oli alkanut tuntua haastavalta, olin huomaamattani ajautunut marttyyriäidin rooliin. Kirjan myötä tajusin että jos en nauti arjesta niin todellisuudessa en nauti elämästäni. Olen imenyt kirjasta itseeni jokaisen lauseen ja olen kokenut todella suuria ahaa-elämyksiä. Kiitos myös konkreettisista työkaluista, äitipeli-tehtävistä. Huolehdit, että oivallus menee myös käytäntöön ja muuttuu arjen askareiksi, eikä jää vain kauniiksi ajatukseksi. Uskallan sanoa, että kirja muutti elämäni suunnan."

"Kiitän sinua, sillä kirjasi kolahtaa niin lujaa, että lukeminen on yhtä ilotulitusta! Ihanaa, että olet osannut sanoittaa totuuden, joka on omassa mielessä välillä erittäin haastavaa pukea sanoiksi."

LOPPUUN-

MYYTY!

Vihermehu - luonnollinen energiajuoma (Viisas Elämä)

LOPPUUNMYYTY!

 

Uudistettu painos Vihermehu- elinvoimaa luonnosta

(Viisas Elämä)

Tilaa kirja TÄSTÄ


Tara Lange kertoo inspiroivassa kirjassaan maailmaa valloittaneesta ilmiöstä, vihermehuista.

Luonto tarjoaa kaikki raaka-aineet kehon puhdistamiseen ja ravitsemiseen. Vihermehu on vauvasta vaarille sopiva, edullinen, turvallinen ja helppo keino ylläpitää terveyttä, päästä eroon sokeri-addiktiosta, lievittää lääkkeiden sivuvaikutuksia ja jopa parantua kroonisista sairauksista.

Tara Lange on kerännyt kirjaan tarinoita mehujen tuomista positiivisista terveysvaikutuksista useilta mehustamisen harrastajilta. Mehustajat kertovat kirjassa mm. vaivattomasta painonpudotuksesta, toimivasta ruuansulatuksesta, unen laadun ja määrän paranemisesta sekä hehkuvasta ihosta.

Kirjan käytännölliset neuvot, konkareiden vinkit ja herkulliset reseptit tekevät mehustamisen aloittamisesta helppoa.

"Olen ihan julmetun montaa kirjaa lukenut ja vaikka olevinaan tiedän paljon, niin luin kirjasi melkein sanasta sanaan. Ja kuulen äänesi samalla päässäni. Erittäin hyvä ja käytännönläheinen ote, paljon vinkkejä ja omakohtaista kokemusta. "Henkilökohtaisesti sinulta minulle, ei opettajalta oppilaalle" - huokuu joka sivulta."

"Vihdoinkin suorasukainen kirja jossa asiat selitettiin ilman hienostelua! Luki helposti illassa ja sai kaiken tiedon minkä tarvitsee. Innostuimme vaimon kanssa ja tulokset alkavat jo näkyä, kiitos sinulle!"

Vihermehu - luonnon voimaa lasissa (e-kirja BoD)

Tilaa kirja TÄSTÄ


Vihermehuilla voit parantua kroonisista sairauksista, kuten kirjassa oleva tarina kirjoittajan tyttären ja miehen kokemuksista todistaa. Lyhyt ja ytimekäs opas vihermehujen terveysvaikutuksista ja niiden valmistamisesta kirjoittajan oman kokemuksen ja maalaisjärjen äänellä.

Mehustaminen on yksinkertaista, helppoa ja hauskaa. Herkullisia reseptejä ja simppelit vastaukset kaikkiin kysymyksiisi, jotta voit heti aloittaa matkasi pysyvän hyvinvoinnin ja terveyden tielle!

"Ostitko mehulingon? Hyvä, nyt osta tämä nopeasti ahmittava e-kirja, niin pääset hommiin! Joka kodin perusopas, josta saa intoa ja tietoa, juuri sopivan verran!"